Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Novoměstský Hrnec smíchu - cena Televizní objev roku 2011

30. 06. 2011 | Kultura
Letos se v Novém Městě nad Metují pořádal již 33. ročník festivalu české filmové a televizní komedie - Novoměstský  Hrnec smíchu. V rámci tohoto festivalu uděluje Herecká asociace od roku 2005 cenu Televizní objev roku, která je určená pro mladého herce nebo herečku za mimořádný komediální výkon v televizních inscenacích, filmech, seriálech či hraných dokumentech.

V předchozích letech tuto cenu získali: Marek Taclík, Tereza Bebarová, Jitka Čvančarová, Veronika Kubařová, Martha Issová a Marika Šoposká.  
Tuto cenu uděluje Prezídium Herecké asociace na základě nominací, které vzniknou z odvysílaných pořadů všech televizí mezi jednotlivými ročníky festivalu.  Garantem ceny je člen Prezídia HA, herec a režisér Ondřej Kepka.
festival-novomestsky-hrnec-smichu-cena-televizni-objev-roku-2011Cenou Televizní objev roku se oceňuje samotný herecký výkon (bez ohledu na žánr, úroveň či komediálnost celého projektu), u herce či herečky jde především o smysl pro komično, cit pro situaci, gag, zápletku. Cena není věkově omezena.

V letošním roce se Prezídium HA rozhodlo udělit Talent roku Haně Vagnerové za roli Zuzky v televizním seriálu České televize Vyprávěj ( Dramedy Production). Prezídum HA ocenilo především jemný tragikomický tón postavy Zuzky a inteligentní humor.

Cenu Talent roku 2011 si Hana Vagnerová osobně převzala 18. června od laureátky z roku 2007 Terezy Bebarové – to vše v rámci slavnostního finálového večera festivalu.

Cenu tvoří originální pohár – ozdobná láhev ve tvaru houslí – kterou na míru i s potiskem -  vyrábí Poněšický lihovar – a je naplněna vybranou bio meruňkovicí. Součástí ceny je také diplom.


Foto : Ondřej Kepka a Michal Franta ( Misha photos)

Zdroj: Česká televize

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka