Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Okoř 2012 nabídne bohatý program pod zříceninou hradu

7. 08. 2012 | Kultura
Přípravy na 12. ročník kulturní akce a názvem Festival Okoř 2012 jsou v plném proudu. V sobotu 18. srpna zahrají David Koller & Band, Nightwork, Michal Hrůza, Marta Kubišová, Tomáš Klus a další. Přípravy na 12. ročník Festivalu Okoř připravovaného na předposlední srpnovou sobotu (18. 8.) na louku pod zříceninou hradu Okoř jsou v plném proudu.

Na webu Festivalu OKOŘ nyní můžete hlasovat, na kterého z účinkujících se nejvíce těšíte. Vybírat můžete z toho nejlepšího, co současné česká populární hudba nabízí.

Festival Okoř 2012 program:


Festival Okoř 2012 programDavid Koller & Band, který si pozval hosta herečku Báru Polákovou - zazpívají v současné době nejstahovanější hit na youtube „Sami“, Nightwork, MIG 21, Marta Kubišová, Tomáš Klus, Michal Hrůza, Anna K, Horkýže Slíže, Airfare, Mandrage a další.

Nejen zmiňované romantické prostředí se zasloužilo o to, že srpnový Festival Okoř 2012 je jedním z nejlepších a nejnavštěvovanějších jednodenních letních hudebních festivalů u nás. Dobře volený hudební program a péče o návštěvníky – od malých po velké – jsou dalšími důvody. Cílem pořadatelů je, aby se všichni cítili dobře.  Ostatně i vystupující, kteří zde kdy hráli, se sem rádi vracejí a většinou i s rodinami nebo přáteli.

Předprodej vstupenek na Festival Okoř 2012 v síti Ticketportal odstartoval prvního června (400 Kč předprodej, 450 Kč na místě v den konání festivalu od 13 hod).  Několik posledních ročníků bylo úplně vyprodáno a i když je určitý počet vstupenek vyhrazen pro prodej přímo na místě, obrovský zájem pokrýt nestačí. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků.

Důležité informace o festivalu Okoř 2012:


Festivalový areál a stanové městečko jsou v průběhu festivalu ohraničeny a do tohoto prostoru je povolen vstup pouze návštěvníkům festivalu na základě platné vstupenky! Z tohoto důvodu je bezpečnostní agentura oprávněna kontrolovat účastníky jak v areálu festivalu Okoř 2012, tak ve stanovém městečku. Parkoviště je v blízkosti areálu a je provozováno jiným subjektem, než je pořadatel.

Parkování na festivalu Okoř 2012
Parkování pro návštěvníky je zajištěno v okolí obce Okoř cca 200 m od areálu a při příjezdu je označeno orientačním systémem. Do festivalového areálu je přísný zákaz vjezdu. V případě neoprávněného vjezdu může dojít k odtažení vozidla. Za věci uložené v autě neručíme, nicméně bezpečnost v obci a v okolí parkovišť je v průběhu celého Festival Okoř 2012 programdne kontrolována policií ČR.

Děti na festivalu Okoř 2012
Děti do 12ti let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma. Plnou zodpovědnost za nezletilé děti v areálu festivalu nesou rodiče.

Vozíčkáři a držitelé ZTP/P
Vozíčkáři a držitelé ZTP/P mají vstup do areálu zdarma. Toto neplatí pro doprovod těchto osob, ten si vstupenku na festival hadí.V areálu festivalu budou k dispozici mobilní HANDICAP WC.

Psi na festivalu Okoř
Pro pejsky i jiná zvířata není vstup z bezpečnostních důvodů do areálu festivalu povolen.

Doprava na festival Okoř
Stanové městečko, posílená doprava z Prahy a Kladna a zábava pro děti bude připravena jako každý rok.

Festival Okoř 2012 již 18. srpna 2012!


Zdroj, foto: Festival Okoř

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !