Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2012 určilo vítězky

13. 09. 2012 | Kultura
Vítězkami finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 se staly Češka Adéla Martynková a Slovenka Silvia Jagošová. Obě vítězky pojedou na  světové finále této prestižní soutěže v prosinci do Číny.

Ve Španělském sále na Pražském Hradě soutěžilo celkem 16 dívek. Elite Model Look je největší modelingovou soutěží na světě a letos proběhlo již 21. slavnostní finále od zahájení své existence v ČR a SR.

Schwarzkopf Elite Model Look 2012Finalistky soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 tento rok otevřely show v retrospektivní kolekci od přední české módní navrhářky Kláry Nademlýnské. Dvě kolekce představil slavný belgický návrhář Jean Paul Knott, který pracoval pro Yves Saint Laurent, Louis Féraud či Cerruti. V roce 1999 založil vlastní značku v Bruselu a později rovněž galerii současného umění Knott Gallery.

Realizoval také kostýmy pro Béjart Ballet. Finalistky Elite Model Look 2012 dále předvedly luxusní kolekci Simple Concept Store (YSL, Lanvin, Balenciaga atd.). Vrcholem večera a zároveň nejexkluzivnější přehlídkou roku byla  kolekce Gold Label a Haute Couture světové módní legendy Vivienne Westwood.

Topmodelky agentury Elite Prague a Elite Bratislava, jako ambasadorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2012 Michaela Kocianová, vítězka světového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, Hana Jiříčková či vítězka světového finále EML 2003 Denisa Dvončová a další, se představily v modelech slavných italských návrhářů a Vivienne Westwood.

Finálovým večerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 provázel moderátor Leoš Mareš. O hudební vystoupení se tento rok postaraly ženy. V rámci večera vystoupila legenda české hudební scény Marta Kubišová a populární americká zpěvačka působící v Čechách Tonya Graves.

O vítězkách soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 rozhodla porota složená z odborníků z oblasti módy, zahraničních modelingových agentů, kultury a médií. V porotě zasedla  například česká topmodelka a ambasadorka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2012 Taťána Kuchařová, belgický návrhář Jean Paul Knott, reprezentant značky Vivienne Westwood Rafael Gomes, či ředitel soutěže Sáša Jány, který o včerejším finále soutěže řekl:

Finalistky byly opravdu fantastické, odvedly skvělou práci a jsem rád, že na takovéto  vysoké úrovni vstupují do světa modelingu. Jsem přesvědčený, že za pár měsíců uvidíme některé z nich na světových molech v New Yorku či Paříži.

Agentura Elite se i tento rok spojila s úspěšnou vlasovou kosmetickou značkou Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf se tak po několikaleté úzké spolupráci se světově známými celebritami včetně modelek jako např. Heidi Klum stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu.

Jsme velmi rádi, že jsme se se značkou Schwarzkopf stali součástí soutěže, v rámci které byly v minulosti objeveny takové hvězdy, jako například Cindy Crawford, Linda Evangelista, nebo z českých modelek Denisa Dvořáková, Linda Vojtová či Petra Němcová,“ říká k projektovému partnerství Radka Šimánková, marketingová manažerka divize kosmetiky společnosti Henkel.

Schwarzkopf Elite Model Look 2012Do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 se letos přihlásil rekordní počet dívek a během měsíců března a dubna se uskutečnilo v obchodních centrech po celé ČR a SR  celkem 25 castingů, kterých se zúčastnilo celkem 7 500 dívek.

Dalším partnerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 se stala značka Rowenta, která je celosvětově jednou z nejoblíbenějších značek péče o vlasy a tělo a která patří mezi vedoucí značky i v Čechách a na Slovensku. Mezi její produkty se řadí jak výrobky vlasového stylingu jakou jsou vysoušeče, žehličky na vlasy či kulmy, tak produkty péče o tělo prostřednictvím epilátorů.

Rowenta je partnerem soutěže Elite Model Look v mnoha zemích po celém světě a hlavním partnerem světového finále. Značka Rowenta a agentura Elite společně vyvinuly produktovou řadu Rowenta for Elite Model look. Vedle výše zmíněných partnerů se do projektu zapojila i francouzská kosmetická společnost Laboratoire Bioderma.

Slavnostního večera se zúčastnila například topmodelka, Daniela Peštová či Pavlína Němcová, zpěvačka Dara Rolins, módní návrhářka Liběna Rochová a další známé osobnosti  a zástupci českého a slovenského showbyznysu.

Jsme hrdí, že se finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 pro  tento konalo ve snad nejvýznamějších prostorech České republiky, ve Španělském sále Pražského hradu a že hosté gala večera mohli zhlédnout kolekci Vivienne Westwood. Díky kráse finalistek , reprezentativnímu prostoru a kolekci ikony  módy  Vivienne Westwood se včerejší večer Schwarzkopf Elite Model Look 2012 stal nejprestižnější módní událostí sezóny“, dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Zdroj, foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle