Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gipsy.cz vydávají album Reprezent

26. 05. 2008 | Kultura
Nové album Gipsy.cz Reprezent se k fanouškům dostává rok a půl po vydání „zlaté“ desky Romano Hip Hop. Zahájení digitálního prodeje je stanoveno na 26. 5.2008, fyzická podoba alba na CD se objeví na pultech již 5. 6. 2008.

Novinka Reprezent navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý "romano hip-hop style", kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky. Kromě tradičních atributů, jakými jsou neotřelost, nadhled, zábavnost a originalita, Gipsy.cz na novém albu přidali navíc autentická sociální témata. Publikum se může těšit na nový, poučenější přístup k písním, energii i notnou dávku provokace.

Gipsy.cz - ReprezentNa albu kapely Gipsy.cz nechybí ani dlouho očekávaná píseň o Čunkovi nesoucí název „A na závěr si s námi dejte trochu té Čunárny“. Kapela dlouho zvažovala, zda tuto píseň na album zařadit.  „Nakonec jsme si zvolili takovou naschvál směšnou hudební formu, že by byla škoda ji na desku nezařadit,“ sděluje Vojta Lavička. Výsledkem je ironická skladba, která je na albu Reprezent spíš takovým bonbónkem na závěr.

Album nese název Reprezent dle jedné ze skladeb nahrávky. Celkem se na albu nachází 14 skladeb o celkové stopáži 43 minut.

O novince Gipsy.cz se diskutuje již delší dobu a to nejen díky skladbě „Benga beating“, která již od února avizuje v etéru právě nové album Reperezent.


Více informací o kapele se dozvíte na oficiální webových stránkách Gipsy.cz.



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na tn.cz jsem si pustila onu slavnou pecku o ˇCunkovi. Vtipné a výstižné!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles