Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena Vondráčková a její dlouhá noc v Pardubicích

31. 10. 2011 | Kultura
V pátek 11. listopadu 2011 přijíždí opět do Pardubic pokračování mega live show pod názvem „Diskopříběh Pardubice“.  Po květnovém koncertu Michala Davida agentura Myam production přiváží stálici českého popu – Helenu Vondráčkovou.

Dvouhodinový koncert Heleny a jejich největších hitů. Můžete se těšit na největší pecky jako Dlouhá noc, Tentokrát se budu smát já, Sladké mámení, To tehdy padal déšť, Karneval a další.

Jako hosta si sebou přiveze Davida Deyla, jehož hvězda vstoupá vzhůru. Loni se stal zpěvákem roku na cenách TV Óčko.

Helena VondráčkováPo tomto koncertu bude ihned následovat československá diskotéka a show moderátora, DJe a pardubického rodáka Pavla Cejnara.

Čekají vás super soutěže, ochutnávka vybraných drinků, krásné tanečnice a hostesky, speciální světelná show a k tomu světla a projekce od profi mistrů. V celém pavilonu bude postaven masivní grandsupport, na který bude zavěšena obří konstrukce světelných efektů a videoprojekcí.

Těšit se můžete nejen na  jedinečný program a doprovodnou show, vysoký komfort a služby, ale k umocnění zážitků vám jistě poslouží i kvalitně připravené bary včetně oblíbených koktejlů, jejichž cílem bude uspokojit všechny za příznivé a dostupné ceny.

11. listopadu 2011

Start 20:00 hod, otevřeno od 19:00 hod, konec 4:00 hod
Vstupenky: předprodej 290,- Kč, silver VIP - balkón 550 Kč, gold VIP - u podia 850 Kč

Předprodeje:
síť www.Ticketportal.cz
Cafe Coffee Day Emporio, AFI Palace Pardubice
Piccolo cafe, Rybičkov, Chrudim
Axcent /stánek hodinek, OC Futurum, Hradec Králové



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ale tady přece nejde o dědictví, ale "válku" s médii, potažmo s českými soudy a následně s Českou republikou. Helenu jsem uznávala, ale tak jak to na mě působí je, že vedle ní stojí pán který krom role manžela a manažera zastává i jiný post: soudit se se všema = vytěžit maximum! Pokud se paní ...zpěvačka... nechá takhle oblouznit, nedivím se že její popularita klesá protože žaloby ze strany jejího pána stoupají - lidem se to nelíbí. Po pravdě: nedivím se.
p.s. Klobouk dolů před jejím stepem a vystupování s Jiřím Kornem! Bohužel, dávno tomu!
Obrázek uživatelky
profil
Já Helenu poslouchám, její písničky se mně vždycky líbily. Také je mi sympatické, že je Helena takový pracant a umí kromě zpívání i spoustu jiných věcí. Jinak je mi celkem fuk, jak a s kým žije, a o to, kdo zdědí její peníze, se už vůbec nestarám. Každý svého štěstí strůjcem. Pro mě je to profesionální zpěvačka, která na každém koncertě jede na maximum. Její elán a energii bych chtěla mít a vysokého pracovního nasazení si cením u každého.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nerodit a mít ty peníze jako ona vypadáme všechny dobřeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
U mne odložena ad acta.
Obrázek uživatelky
profil
se zprotivila jako člověk tím, co předvádí (viz níže) - ale na druhou stranu zpívá a vypadá dost dobře, ne? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles