Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

HOLIDAY ON ICE – živá show na ledě

1. 01. 2009 | Kultura
Holiday on Ice je ohromující krasobruslařská zábava plná nádherných kostýmů, hudby, ekektních scén a hlavně špičkového bruslařského umění. Úspěch unikátních show trvá již několik desítek let.

Historie úspěchu

Holiday on Ice můžete zařadit na samý vrchol slávy!  Má za sebou 65 let kariéry. A s více než tři sta dvaceti miliony diváků patří k nejnavštěvovanější ledové  show na světě.
Od roku 1943 mohlo představení spatřit  620 měst v osmdesáti zemích. Holiday on Ice pochází z USA, po dobu své existence však prošla několika změnami majitelů.  Od roku 1988 dostává každé představení oficiální název. Z mnoha například jmenujme Carmen, Asterix, La Traviata,  Cesta kolem světa za 80 dní, Šípková Růženka, Labutí jezero, Popelka, Snoopy či Marco Polo.

Holiday on IceSlavná jména na ledě

Úspěchy přicházely pomalu ale jistě. Jakmile se k Holiday on Ice přidala světoznámá krasobruslařská jména, sláva se mnohonásobně zvýšila. K účinkujícím hvězdám patřili či stále patří například Sonya Henie, Sjoukje Dijkstra, Katarina Witt, Surya Bonaly, Robin Cousins, Philippe Candeloro Dick Button, Trixi Schuba, Ondřej Nepela, Nathalia Bestemianove & Andrei Bukin, Radka Kovaříková & René Novotný, Peizerat & Anissina.

Právě nyní na ledu!

Holiday on Ice tvrdě pracuje na vytváření nadčasových show, určených pro lidi všech věkových kategorií. Pokaždé v nich najdete vrcholné krasobruslařské dovednosti, vynikající choreografii, krásnou hudbu, kostýmy a speciální efekty. V současnosti má 250 bruslařů účinkujících v pěti show (Elements, Mystery, Bugs Bunny on Ice, Energia a nejnovější Spirit) na třech kontinentech, ve sto deseti městech dvaceti zemí. Za sebou má 1 100 představení, které každoročně vidí kolem tří a půl milionu diváků.

Poslední prezentovaná show nese název Spirit. Jednotlivé scény inspirují elementy OHNĚ, VODY, ZEMĚ a VZDUCHU. Na diváky dýchne atmosféra asijského úsvitu, keltských tanců, čínského festivalu ohňostrojů či slavností severoamerických indiánů. Režie se chopil Robin Cousins MBE a choreografie Karen Kresge.

HOLIDAY ON  ICE- Spirit bude předvádět své krasobruslařské umění v Praze, ve dnech 29. ledna – 2. února 2009.


Více se dozvíte také v našem článku, kde jsou i fotografie z představení:
Nejnovější ledová show Holiday on Ice - Spirit


Mangovka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Určitě si jí nenechám ujít. I za cenu toho, že lístky nepatří zrovna k nejlevnějším.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles