Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní veletrh kosmetiky Interbeauty Prague 2014

29. 03. 2014 | Kultura
Jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE 2014 se již tradičně ponese v duchu zdraví a krásy. O návštěvníky 4. a 5.4. 2014 budou pečovat v historickém Průmyslovém paláci v Holešovicích odborníci na krásu a zkrášlí Vás zde „od hlavy až k patě“. Nenechte si ujít možnost nákupů těch nejmodernějších přípravků, které současný trh s krásou nabízí. Organizátorem této úspěšné akce je společnost Incheba Praha.
 
Vystavovatelé pro Vás na veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2014 přichystali celou škálu zkrášlovacích procedur. „Ženy si mohou vyzkoušet samoopalovací nástřiky, zábaly proti celulitidě, séra proti vráskám, prodlužování řas, omlazování pleti mnoha různými metodami, profesionální líčení, nejnovější druhy manikúry, pedikúry a moderní depilace, permanentní make-up, zdobení nehtů a mnohé další. Nechybí ani relaxační a uvolňující masáže. Prostě Vás budeme hýčkat na duši i po těle,“ říká Markéta Holatová, tisková mluvčí Incheby Praha. Přichystán je i dárek pro všechny a to VINYLUX na Vaše nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac! Zdarma Vám odborníci provedou měření složení těla přístrojem Bodystat, který znáte z pořadu „Jste to, co jíte“.

Jarní veletrh kosmetiky Interbeauty Prague 2014 Přijďte k nám nenalíčená a odejděte jako bohyně! Profesionální vizážisté z Asociace vizážistů a stylistů ČR Vás zdarma nalíčí ve Střední hale paláce v tak zvaném Make-up pointu. V sobotu se zase budete moci na stánku kosmetiky setkat při autogramiádě s Martinem Maxou, Uršulou Klukovou a Michaelou Dolinovou.

Po oba dva dny můžete tváří v tvář přihlížet show SFX filmových a televizních maskérů a na vlastní oči vidět jak vznikají filmové masky, které používají v Hollywoodu. Práci filmových maskérů  v sobotu  navíc předvedou nesoutěžní formou také  studenti tohoto oboru pod vedením Vladka Taupeshe a Josefa Raracha.

Lékaři z kožní kliniky Vám tradičně bezplatně dermatoskopem v oblíbeném Stanu proti melanomu vyšetří Vaše mateřská znaménka. Na veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2014 můžete také navštívit ordinaci plastického chirurga, který ženám vysvětlí veškeré zákroky, o nichž uvažují.

Kvalifikovaní lektoři metodiky Stob obezitě Vám poradí jak účinně shodit nadbytečné kilogramy a těšit se můžete i na ochutnávku nutričně vyváženého vynikajícího krabičkového jídla.

Dovolujeme si Vás též pozvat na atraktivní soutěže. Zajímavé bude zajisté Mistrovství České republiky v Make-upu 2014 dne 4.4. 2014. Soutěžním tématem je Catwalk look a bojovat o titul toho nejlepšího bude letos 41 profesionálních vizážistů, což je historicky největší počet soutěžících. Tito profíci se sjedou nejen z celé ČR, ale také ze Španělska, Ruska a Kazachstánu. Vítěz bude naši republiku reprezentovat na International Master´s Award Make-up v Mnichově.

Na téma Comics se uskuteční 4.4. 2014 již páté Mistrovství České republiky v NailArt Trophy. Vítěz Mistrovství bude reprezentovat Českou republiku na 6. ročníku WorldCup NailArt Trophy 2014 v Mnichově. Těšte se také na 4. ročník Mezinárodní soutěže v prodlužování a zdobení řas Lash design 2014 na téma Sea world dne 5. dubna 2014.

Pastvou pro oči pak bude tradiční malování na Jarní veletrh kosmetiky Interbeauty Prague 2014 téměř nahá ženská těla, kdy sličné modelky obléknou umělci pouze štětcem. Four season je téma pro toto Xl. mistrovství ČR v malování na tělo Body Art 2014.

Letos proběhne v sobotu 5. dubna a soutěžit se bude ve dvou kategoriích Free Art a Airbrush. Vítěz postupuje na prestižní Mistrovství světa v BODY ARTu do Rakouska. Pořadatelem je Tasha ve spolupráci s Inchebou Praha.

Prestižní soutěž Stiletto nails 2014, tedy 3. mezinárodní soutěž v modeláži nehtů ve tvaru stilett proběhne také v sobotu 5. Dubna a vítěz postoupí na The NAILYMPICS London 2014. Rozhodně doporučujeme přijít i s dětmi. Zatímco se Vy necháte hýčkat, Vaše děti se vyblbnou v dětském koutku. Jedno je tedy jisté. Z INTERBEAUTY PRAGUE 2014 odejdete krásnější a spokojenější...

Veletrh kosmetiky Interbeauty Prague 2014 proběhne ve dnech 4. a 5. dubna 2014

Zdroj, foto: Inter Beauty Prague

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !