Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

KAPELA ČECHOMOR bude vystupovat na zámcích

16. 08. 2007 | Kultura

Kapela Čechomor připravila sérii koncertů a mottem: Podpořte s námi pomocné tlapky. Kapela Čechomor vystoupí v termínech od 28. – 31. srpna 2007.


Čechomor s Joji Hirota & Taiko Drummers:

28. 8. zámek Strakonice
29. 8. zámek Chýše
30. 8. zámek Znojmo
31. 8. zámek Slavkov


Skupina Čechomor připravuje pro letošní rok nové album, které na sklonku letošního roku vydá firma SONY BMG. Jedná se o album složené z lidových koled a vánočních písní z Čech, Moravy, Slovenska a Polska. A bezesporu půjde o jeden z nejatraktivnějších titulů na předvánočním trhu.


Kapela Čechomor Kapela Čechomor














Pro tento projekt chce skupina získat zajímavé hosty z Čech, ale i ze Slovenska a Polska. Je tedy pravděpodobné, že některé koledy uslyší posluchači ve slovenštině a v polštině.


Skupina začíná nové album nahrávat začátkem září a album by mělo být dokončeno v polovině října. Kapela Čechomor připraví z natáčení audio a video ukázky, některá krátká videa z průběhu samotného natáčení i z mixu alba budou pro fanoušky dostupná také na webu skupiny.


Jeden z lídrů kapely Čechomor Karel Holas říká: „Nechceme natočit tuctovou vánoční desku. Hledáme méně známé vánoční koledy a chceme, aby nahrávky měly zvuk, který je pro Čechomor charakteristický.“ Kytarista a zpěvák kapely Čechomor František Černý dodává: „Hledali jsme dlouho v archivech, abychom našim posluchačům mohli přinést vánoční koledy nejen z Čech a Moravy, ale i ze Slovenska a Polska. To, že jsme materiál na nové album hledali na Slovensku a v Polsku nebude pro naše posluchače asi nic překvapivého, je to jen logické pokračování našeho téměř dvacetiletého objevování českých a moravských lidových písniček i lidových písniček našich nejbližších sousedů.“


Kapela Čechomor Kapela Čechomor














V průběhu listopadu a prosince potom Čechomor odehraje v rámci Čechomor tour několik koncertů, na kterých bude již část skladeb z nového alba živě prezentovat.


Toto turné Čechomoru nese motto „Podpořte s námi Pomocné tlapky“. Výtěžek z prodeje propagačních předmětů a dárcovských zpráv DMS je určen pro úhradu nákladů spojených s výchovou a výcvikem asistenčních psů, kteří pomáhají tělesně postiženým občanům.


Očekávaným vrcholem první poloviny turné Čechomoru jsou čtyři společné koncerty skupiny Čechomor s hosty z Japonska JOJI HIROTA & Taiko Drummers. Role předskupiny se ujme pražská skupina Votchi. Pro návštěvníky těchto koncertů je mimo jiné připravena i projekce krátkého dokumentu mladé režisérky Teresy Murray, který se pokusí divákům ukázat výchovu a výcvik asistenčních psů i to, jak asistenční pes může pomoci invalidním občanům.


Začátek koncertů kapely Čechomor je vždy od 20:00. Hodin. Více se dozvíte také na oficiálním webu kapely Čechomor.


Zdroj: www.sonybmg.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrá skupinaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles