Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Legendární klávesový mág Jean Michel Jarre opět v České republice

8. 10. 2011 | Kultura

Světoznámý francouzský hudebník Jean Michel André Jarre, pionýr elektronické hudby, navštíví opět Českou republiku, aby oslnil své příznivce dalším ze svých velkolepých koncertů. Tentokrát budeme mít možnost shlédnout vystoupení Jean Michel Jarre dne 12. 11. 2011 v Brně v hale Rondo.


Jean Michel Jarre se narodil v Lyonu ve Francii a již od raného dětství byla jeho láskou hudba. "Hudba je odrazem duše. Je to jako ticho snů, spojení mezi fantazií a realitou. Hudba je zvukový záznam života," uvedl Jean Michel Jarre během své poslední návštěvy České republiky.


jean michel jarreZlom v Jarreho kariéře nastal v roce 1976, kdy se dostal na vrchol hitparád po celém světě s průlomovým albem Oxygene, které znamenalo nejvýznamnější počin pro elektronickou hudbu v její historii.  Díky tomuto albu dosáhl Jean Michel Jarre celosvětového uznání, což mělo za následek i rekordní úspěch v prodeji desek, který se vyšplhal na 12 miliónů hudebních nosičů.


Jean Michel Jarre, fenomenální impresionista rockové elektroniky proslulý gigantickými koncerty a velkolepou audiovizuální show, navštíví po Praze, Liberci a Ostravě také druhé největší město České republiky - Brno. Diváci se mohou těšit na fascinující zvukovou koláž nejrůznějších stylů elektronické hudby.


Jean Michel Jarre opět zahraje i na svou slavnou laserovou harfu. Celý koncert doplní impozantní video projekce a halu ozáří smršť světelných a laserových efektů.


Vstupenky v ceně od 690 Kč do 1390 Kč V předprodeji od 14. 4. v sítích Ticketart, Ticketportal, Ticketpro.


Jean Michel André Jarre vystoupí 12. 11. 2011

v Brně v hale Rondo!


Zdroj: JVS Group.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mohla by být soutěž o lístky.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to ozaj hviezda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles