Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

LUCIE BÍLÁ – ČERNOBÍLÉ TURNÉ 2014

22. 09. 2014 | Kultura

Po veleúspěšném Černobílém turné 2013 se Lucie Bílá vrací se svou velkolepou show na 3 exkluzivních koncertech v říjnu 2014. Haly v Praze, Pardubicích a Ostravě se rozezní nejoblíbenějšími písničkami a na každém z koncertů zpěvačka rozdá spoustu lásky a optimismu jí vlastního. Můžete se těšit na doposud nejvýpravnější turné držitelky šestnácti Zlatých slavíků s největší scénou, super zvukem, grandiózními efekty a úžasnými tanečníky.


Lucie Bílá"Jsem ráda, že se mi podařilo dát dohromady skvělý tým lidí, velkých profesionálů, ty nejlepší z nejlepších, s nimiž jsem se pustila do turné, které nazývám takovou malou olympiádou. A jak zpívám ve svém novém singlu „Jsem to já“, který vznikl právě k turné, jdu tak trochu „do boje“, protože upřímně, ani já sama ještě nevím, co přesně mě čeká. Co všechno si na mě pánové Minárik a Kereš vymysleli. Jen vím, že třeba kapela bude hrát „kdesi výš“ nad jevištěm. Přeju si, aby to bylo něco výjimečného. Jsem posedlá tím, co dělám, ale tentokrát bych raději, aby to nebyla jen muzika, ale také zážitek," říká o svém dosud největším turné Lucie Bílá.



 
Obrovské podium 28 x 16 metrů bude doplněno 8-metrovým molem na ploše mezi diváky a kolem je speciální zóna se SUPER VIP sezením. Velkolepá scéna bude dotvořena velkoplošnými LED obrazovkami se speciálním pojezdovým systémem. Součástí show bude i bohatá pyrotechnika nebo stylové černo-bílé konfety. Skvělé ozvučení koncertů je dnes již téměř samozřejmostí, přesto se vždy vyplatí zdůraznit, že to bude opravdu z hlediska zvuku stát za to. Dokonalý light-design a spousta efektů dotvoří celkový dojem z celého koncertu.

Termíny a místa koncertů:

15. 10. 2014, 19:00 – Praha, TIPSPORT ARENA
17. 10. 2014, 19:00 – Pardubice, ČEZ ARENA
19. 10. 2014, 19:00 – Ostrava, ČEZ Aréna

Zdroj, foto: Lucie Bílá 2014


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku LUCIE BÍLÁ – ČERNOBÍLÉ TURNÉ 2014:

LUCIE BÍLÁ – ČERNOBÍLÉ TURNÉ 2014
LUCIE BÍLÁ – ČERNOBÍLÉ TURNÉ 2014
LUCIE BÍLÁ – ČERNOBÍLÉ TURNÉ 2014
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
....škoda.....a proč ne nejake mesto v Usteckem kraji.....
Obrázek uživatelky
profil
určitě to bude super vystoupeníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles