Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Minerva slaví kulatiny

28. 04. 2009 | Kultura
I když to zní neuvěřitelně, Minerva – mezinárodní výstava zdraví a esoteriky přivítá o třetím květnovém víkendu své návštěvníky již po třicáté! 16. 5. – 17. 5. 2009 10.00 - 18.00 hod.

Pokud i vy zamíříte do Michnova paláce na pražské Malé Straně , (Újezd 450/40, v areálu Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín), čekají vás tam nejen zajímavé novinky, ale i setkání s mimořádnými osobnostmi.

Jednou z nejzajímavějších osobností, které můžete tentokrát na Minervě potkat, je určitě Ivan Odilo Štampach, teolog, filosof a svobodný zednář, bývalý člen Dominikánského řádu, z nějž byl exkomunikován. 17. 5. od 14 hod si určitě nenechte ujít jeho přednášku na téma „Možnosti duchovního života v průběhu běžného dne“.

Šamanské rituály z jižní Sibiře zase představí Pavlína Brzáková známá etnoložka, spisovatelka a šéfredaktorka revue Proměny. Pohovoří mimo jiné o rituálech pro zdraví a prosperitu, očišťování domů, tradičním věštění ze 41 kamenů či výrobě ochranných amuletů (v sobotu od 15 hod)

Zkrátka samozřejmě nepřijdou ani ti návštěvníci, kteří se zajímají o alternativní medicínu. Mgr. Jiří Čehovský například představí novou metodu jménem autopatie, která staví na základech homeopatie a ovlivňuje celý lidský organismus: od spirituální sféry po tělesné orgány. Absolutní novinkou je v naší republice také metoda jménem Zdravá energie, kterou na Minervě představí Josef Beránek – prozradí vám mimo jiné, jak se ochránit před negativními energiemi a umožnit přístup do organismu těm pozitivním.

A protože květen je měsíc lásky, nemůžeme opomenout ani tento nejkrásnější lidský cit. Mgr. Zdenka Rudolfová vám prozradí, jak své vztahy můžete ovlivnit pomocí run, a Ing. Tomáš Chabr zase objasní, jak v tomto směru můžete využít drahé kameny. Ing. Pavla Karpety vám navíc na své přednášce prozradí tajemství šťasného život (protože štěstí není nic jiného než stav duše) i to, jak se stát bytostí hodnou lásky.

Kompletní program přednášek, seminářů a dalších doprovodných aktivit najdete od 15.4. na Minerva

Zdroj: Minerva

Lydias
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !