Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mirakulum Milovice 2013 již v sobotu 19.10. 2013

19. 10. 2013 | Kultura
Celodenní zábavu nejen pro děti, ale i jejich rodiče a třeba i prarodiče nabídne v sobotu 19.10. 2013 milovické Mirakulum, které v září oslavilo 1. narozeniny, pro tento den opět spojí síly se sousedním tankodromem.

Mirakulum Milovice – 19.10. 2013:

 
Vedle desítek stálých atrakcí nabídne zábavně-naučný park divadelní a hudební představení, šermířské souboje či malování na obličej. Zkrátka nepřijdou ani ti, které přepadne z toho všeho běhání po 10hektarovém areálu hlad: připraveno bude také rozšířené stylové občerstvení.
 
Mirakulum Milovice 2013 již v sobotu 19.10. 2013Poprvé se také návštěvníkům v objektu Výtvarných dílniček otevře biologická laboratoř, vybavená arsenálem mikroskopů a dalších přístrojů výrobce Levenhuk Optics. „Po otevření výpravné lesní naučné stezky jde o náš další příspěvek poutavě pojatým přírodním vědám. V tomto duchu budeme pokračovat i dále,“ říká Jiří Antoš, majitel firmy TR Antoš, která stojí za realizací akce Mirakulum Milovice 2013.
 
Tankodrom bude atraktivní zejména pro pánskou část návštěvníků Milovic: bojové ukázky klubu vojenské historie, soutěže o jízdy na čtyřkolkách, výcvikový camp a bojová základna US Army. Že to pořád není dost ‚ostré‘? Tak přidejme jízdy obrněným transportérem BVP či Hummerem, příjezd kolony vojenských vozidel, exhibici tanku T55 nebo let vrtulníkem Robinson R44.
 
Jednotné vstupné na akci Mirakulum Milovice s datem 19.10. 2013, zaručující přístup do obou areálů, bude 150,- Kč, rodinné pro dva dospělé a dvě děti 500,-Kč. Děti do 90 cm mají dokonce vstup zdarma. To samé platí i pro parkování.

Mirakulum Milovice nabídne celodenní zábavu
pro všechny věkové skupiny 19.10. 2013


Zdroj, foto: Mirakulum

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !