Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mistrovství ČR 2009 ve standardních tancích

12. 01. 2009 | Kultura
Po loňském úspěšném mistrovství v latinskoamerických tancích si Vás dovolujeme  pozvat na Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2009 standardní tance, které se koná 21.2.2009 ve Velkém sále Paláce Lucerny, Štěpánská 61, Praha 1, předprodej vstupenek v síti Ticketpro.

Více než 200 párů tanečního sportu z celé České republiky všech kategorií – Junior I a II, Mládež, Dospělí a Senioři bude v sobotu 21.2. od 10.00 hodin dopoledne do 22.00 hodin večer soutěžit ve Velkém sále Paláce Lucerna o prestižní tituly "Mistrů České republiky“. Soutěžit se bude v pěti standardních tancích: Waltz, tango, valčík, slowfox a Quickstep.

O standardních tancích se všeobecně traduje, že se jedná o disciplínu, která  nepodléhá změnám a jejíž vývoj byl již ukončen.

Mistrovství ČR 2009Vstupem do oblasti sportu však tato disciplína získala novou dimenzi. Standardní tance nejsou jen elegantním a uhlazeným pohybem po parketě v noblesních toaletách - jsou dynamičtější, expresivnější a plné vzrušujících momentů. A to vše je umocněno nádhernou hudbou a mládím. Souboje tanečních párů i jejich příznivců v hledišti z celé ČR, určitě změní dějiště mistrovství ve vroucí kotel, ve kterém dokáží zvítězit jen ti nejlepší, ale jen jeden pár v každé kategorii se bude moci ověnčit titulem "Mistr České republiky“. Televizní pořad Stardance přilákal k obrazovkám miliony diváků, kteří objevili kouzlo tance. Kousek tohoto kouzla zažijete určitě i vy.A proto držme společně palce nejen všem našim párům, ale hlavně nádhernému tancování.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách Prague Open 2008.


Čtetě také další taneční články:
Mezinárodní soutěž ve standardních a latinskoamerických tancích Prague Open 2008
Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance


Foto: Michael Prouza

ZUZI
ChytráŽena.cz

Na fotografiích můžete vidět taneční páry z předchozích let a to jak ze soutěže standardních tak i latinskoamerických tanců Praque Open:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice