Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Autosalonu mají ženy zelenou

1. 06. 2011 | Kultura

V sobotu 4. června startuje v Brně mezinárodní veletrh osobních automobilů Autosalon Brno 2011, který potrvá až do 9. června. I letos bude ženám-řidičkám věnována velká část doprovodného programu.


V rámci projektu ŽENA A AUTO si ženy mohou s instruktorem vyzkoušet své řidičské dovednosti na testovací dráze. Připraveny jsou také tematické přednášky, módní přehlídky a taneční vystoupení, kosmetické poradenství a soutěže. Na Autosalonu bude vyhlášena i prestižní anketa o ideální vůz pro ženu nazvaná Lady Car 2011.


autosalon brnoNa rozdíl od mužů ženy tolik nezajímá výkon motoru ani zrychlení, ale všímají si více bezpečnostních prvků, praktického řešení úložného prostoru nebo provozních nákladů. A samozřejmě vybírají auto také podle vzhledu, i když toto kritérium nehraje zdaleka tak velkou roli, jak se mezi muži říká.  Porota ankety Lady Car 2011 je složená pouze z žen a zasednou v ní známé herečky, modelky a zástupkyně médií.


Již nyní můžeme prozradit, že mezi nimi bude herečka Jana Paulová a Česká miss roku 2008 Eliška Bučková. V minulých letech si srdce ženských celebrit získalo sportovní Audi S5, v roce 2009 zvítězilo prostorné a bezpečné Volvo XC60 a v témže roce návštěvnice Autosalonu nejvíce nadchl moderní design vozu Kia Soul. Nechme se překvapit, který vůz si ženy zvolí letos. Výsledky budou odtajněny již na novinářském dni 3. června.


O testovací jízdy byl v minulosti mezi ženami velký zájem, organizátoři předpokládají, že letos tomu nebude jinak. Tvůrci doprovodného programu mysleli i na malé návštěvníky, takže je pro ně přichystáno dětské dopravní hřiště, kde se zábavnou formou mohou naučit základy fungování silničního provozu. Maminky si zatím mnohou nechat zdarma vyšetřit zrak od očních specialistů. Na ženy čekají každý den soutěže o zajímavé ceny – navigace, sport-testery či kosmetiku, v Coffee Clubu mohou ochutnat výbornou kávu připravenou nejlepšími českými baristy.


Rodinné vstupné (2 dospělí a 2 děti) stojí 250 korun.


Autosalon Brno 2011 proběhne 4. června 2011


Zdroj: Autosalon Brno.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !