Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Kosti se chystá víkend plný tajemství!

16. 07. 2009 | Kultura
Láká vás tajemno, magie, léčitelství či astrologie? Hledáte tip na dobrou zábavu pro celou rodinu? Pak se o posledním červencovém víkendu (25. – 26. 7. 2009) vydejte na hrad Kost. V jedinečných kulisách jedné z nejkrásnějších českých památek se totiž koná již 6. ročník Čarování na Kosti.

V romantickém prostředí starobylého hradu v srdci Českého ráje, necelých 70 km od Prahy, na vás čeká spousta tajemna, zábavy i podnětů k zamyšlení:

Přední čeští i zahraniční léčitelé, astrologové, numerologové, věštci a další odborníci přijdou proto, aby pomohli řešit vaše zdravotní, partnerské, osobní či jiné problémy. Získáte tak úžasnou příležitost podívat se na vlastní šance z jiného úhlu pohledu.

Bohatý program čeká na děti: v sobotu je pobaví vystoupení zpěvačky Heidi Janků, v neděli budou moci shlédnout divadelní představení Pověsti české v podání herce Jana Přeučila a jeho ženy Evy Hruškové, Během víkendu uvidí  kouzelnickou show, mohou soutěžit o ceny, prokázat výtvarné schopnosti, setkat se s pohádkovými postavami a užít si spoustu další zábavy.

Na Kosti se chystá víkend plný tajemství! Dospělí se mohou setkat se známým hercem a bavičem Jiřím Krytinářem, který je nejen potěší svým vystoupením, ale nabídne jim i své jasnozřivé schopnosti, o kterých málokdo ví.

Příznivce vážné i etnické hudby potěší vystoupení famózního íránského kytaristy a zpěváka Shahaba Tolouieho, kerý rovněž ovládá hru na řadu tradičních perských nástrojů(  setar, tanbour, delroba, laud, daf, damám).

V sobotu si můžete poslechnout vystoupení zpěváka a skladatele relaxační a esoterické hudby Richarda Pachmana, program obohatí i zpěvačky Jana Chládková, Aneta Adamová a další

Pokud bojujete s únavou, stresem, poruchami soustředění či psychickými problémy, určitě vás zaujme přístroj AVS. Představuje velmi jednoduchý a účinný způsob relaxace, dodává energii, podporuje učení a pomáhá při depresích a lehkých mozkových disfunkcích.

Z bohatého programu přednášek doporučujeme například „Léčení pomocí pijavic“ v podání ing. Lva Mačulina či povídání o bylinkách od  Zdeňky Hevákové.  Tomáš Bouda zase představí tzv. rekonektivní léčení, pomocí kterého lze jednoduše a účinně léčit i takové nemoci, jako jsou rakovina, deprese, chronický únavový syndrom, deformace kostí či porodní defekty.

Tajemnou historickou atmosféru navodí i vystoupení sokolníků. Za zvýhodněné ceny si můžete nakoupit knížky, léčivé obrázky a kameny a spoustu zajímavých věciček pro zdraví, čarování i jen tak pro radost. Návštěvníky samozřejmě čeká spousta báječných setkání se zajímavými lidmi. Čarování na Kosti přinese i nečekané náhody a tajemná překvapení.  

Čtěte také:
Minerva slaví kulatiny
Na Minervu za zdravím, hudbou a kameny
Magie na hradu Kosti!


Zdroj: Minerva zdraví.com

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !