Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechá Poulíčková zmizet iluzionistu Pavla Kožíška?

18. 09. 2007 | Kultura
Zpěvačka Petra Janů si po svém nedělním koncertu na Líbeznickém posvícení zahrála na kouzelnici. Vyčarovala na jevišti iluzionistovi Pavlovi Kožíškovi velkou pizzu. „Musím se přiznat, že jsem si ji pro Pavla nechala tajně připravit v pizzerii dole v divadle. Úžasně voní a i když jsem na sebe v jídelníčků přísná, tak asi neodolám a pustím se do ní,“ prozradila zpěvačka. O uplynulém víkendu se totiž Líbeznicích u Prahy slavili 4. narozeniny Divadla kouzel.

Petra Janů čarovala!


Mezi gratulanty na jevišti to pěkně rozbalil zpěvák Roman Vojtek, který byl neustále pronásledován neodbytnými fanynkami. Vyzvídal tedy v zákulisí na kouzelníkovi, zda-li umí kouzlo, jak být neviditelný.

Divadlo kouzel Pavla Kožíška
Petra Janů obdivovala interiér divadla a zaujala jí výstava historických kouzelnických rekvizit a plakátů. „Sáhla jsem si také na kouzelnickou hůlku, která prý plní tajná přání. Tak schválně, jestli se mi to moje splní. A jestli ne, tak běda Kožíškovi!“, smála se vždy dobře naladěná zpěvačka.

Na oslavách nechyběla ani jeho dvorní asistentka Martina Poulíčková. „S Pavlem už čaruji sedmý rok a moc mě ta práce baví. Pavel je docela fajn šéf, ale někdy bych ho nejraději nechala zmizet,“ vtipkovala sympatická modelka.

Vojtek pronásledován fanynkami!


Divadlo kouzel Pavla Kožíška Pro návštěvníky kouzelnického posvícení byly před divadlem připraveny pouťové atrakce, spousta dobrot a soutěží pro děti. Principál Pavel Kožíšek, který společně s výročím divadla oslavil i svoje 37. narozeniny si vše užíval se svojí rodinkou a manželce Lucii se pokoušel vystřelit růži. Nutno jenom doufat, že čarování mu půjde lépe než střílení. Manželka si na růži musela opravdu pěknou chvíli počkat. „No vidíte při představení střílí z děla lidi vždy úspěšně na první pokus, ale tady mu ty jeho kouzla nestačí ani na malou růžičku“, dobírala si iluzionistu manželka Lucie. V nové divadelní sezóně se diváci mohou těšit na představení, kdy se děti na jevišti budou učit i čarovat. Pro velké diváky je připravena úspěšná show Magická esa, kde je možné na vlastní oči vidět ty nejlepší „copperfieldovské“ iluze a české krásky.

Foto: Tomáš Pánek
Zdroj: Divadlo kouzel Pavla Kožíška


ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !