Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Píseň Imagine zaplní Václavské náměstí, buďte u toho!

25. 10. 2009 | Kultura
Co dokáže propojit 93 zemí světa? Co dokáže spojit tisíce organizací všech kultur a národností a aktivovat miliony dobrovolníků, kteří dennodenně pořádají desítky akcí ve všech světových městech? A co dokáže přimět tisíce Čechů, aby společně na Václavském náměstí zazpívali Lennovovo Imagine? Za vším stojí jeden společný hlas Světového pochodu za mír a nenásilí, jedinečné mezinárodní akce, která přijde začátkem listopadu i do Česka.

Světový pochod za mír a nenásilí je mezinárodní akce, jejímž smyslem je dát prostor všem, kdo nejsou spokojeni se současnou násilnou situací ve světě a chtějí pro změnu k lepšímu také něco udělat.

MírpartyPochod vyšel 2. října z Wellingtonu na Novém Zélandu a během tří měsíců projde téměř celý svět a dojde až do Argenity, kde bude 2. ledna 2010 zakončen.

Do Prahy přijde Světový pochod v neděli 1. listopadu a u této příležitosti proběhne řada akcí. Největší bude multikulturní MÍR party na Václavském náměstí – v úterý, 3.listopadu od 17hodin, na kterou jste všichni zváni. Společně se zde pokusíme o vytvoření nového světového rekordu v karaoke s písní Imagine. Poté proběhne multikulturní průvod Prahou ve stylu karnevalu v Riu a na závěr vypustíme thajské lucerny přání, které již Prahu zaplavily v rámci akce Light the future 2. října a měly velký úspěch. V rámci pochodu proběhne v ČR také konference v Senátu Parlamentu ČR, 2.11. od 9hodin.

Záměrem pochodu je odstranění jaderných zbraní, postupného snížení počtu konvenčních zbraní a podpisu mezinárodních smluv o neútočení. Dále také dosáhnout toho, aby se vlády států zřekly války jako platného způsobu řešení konfliktů. Dalším důležitým cílem je uznat a oslavit to nejlepší ze všech rozmanitých kultur a národů na Zemi.





Sixtie
Chytrážena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
škoda, že je to takhle v týdnu, do Prahy se nedostanu, přijdu určitě o obrovský zážitek, njn.
Obrázek uživatelky
profil
Přesně tak, zprávy v televizi jsou horor, jen tragedie, vraždy, zneužívání. Asi potřebují nás zblbnout, aby jsme si nevšímali toho co se v zemi vlastně děje.
Obrázek uživatelky
profil
Každá smysluplná akce má svůj smysl. Ale je jich stále málo. Těch špatných je více, anebo je dostáváme ve zprávách daleko častěji "na talíř".
Obrázek uživatelky
profil
že se takové akce pořádají jen v hlavním městě,pro spoustu lidí je to takhle nedostupné
Obrázek uživatelky
profil
bohužel se nemůžu zúčastnit, ale akci přeju hodně štěstí !!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles