Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivní pouť 2012 nabídne pivní novinky

25. 09. 2012 | Kultura
Letošní akce Pivní pouť 2012 v pivovaru Černá Hora se koná po šestnácté a to dne 29.9. 2012. Brány pivovaru pro veřejnost se otevřou v 10:00hod. Vystoupí kapely jako Petr Bende, Jiří Zonyga, No name,  Čechomor atd atd. Na zahájení se budou slavnostně za účasti Kvasarky narážet letošní novinky a to speciál Knížete Václava, Refresh Brusinka, Refresh Limetka  a limo Malina.

Pivo bude pro letošní Pivní pouť 2012 rozděleno do tří cenových kategorií. Tas, Sklepní, Kern a Forman za 20,- Páter, Páter nefiltr, Ležák, Granát a Refreshe 23,- a speciály Velen, Velen Garden, Modrá Luna, Kvasar a Kníže Václav 25,-. Ve shrnutí 14druhů piv, dva druhy míchaných piv na celkem 63 kohoutech, limonády na dalších 10 kohoutech.

Pivní pouť 2012 nabídne pivní novinkyV letošním roce budeme v rámci akce Pivní pouť 2012 nově za spolupráce s hotelem Sladovna provádět prohlídky Muzea pivovarnictví s řízenou degustací čtyř druhů piv za odborného komentáře sládka a odborníků z Pivní recenze ve sklepních prostorách pod hotelem.

Prohlídka bude trvat cca 1 hodinu, z toho první půl hodiny bude degustace piv (Páter nefiltrovaný, Granát, Velen a Kvasar), ve druhé půlhodině si návštěvníci prohlédnou historickou výstavu s videem a komentářem.

Vzhledem ke kapacitě muzea se dané prohlídky může účastnit maximálně 30 osob a je k dispozici pouze 480 vstupenek na celý den prodávaných na určitou hodinu! Každý účastník na konci prohlídky dostane jako dárek sklenici Pivní pouť 2012 z pivovaru Černá Hora a památkový certifikát. Vstupenky do Muzea historie pivovarnictví  budou v předprodeji od 17.9 na Sladovně.

Jako v každém roce budou součástí akce s názvem Pivní pouť 2012 i prohlídky pivovaru Černá Hora, které stojí 30,- a budou každých 15minut po 30 členných skupinách. Vstupenky se budou prodávat na stánku značková prodejna v areálu pivovaru, sraz na exkurzi je u varny, kde se začíná a vstupuje.

V závodu služeb je zajištěna úschovna kol. Během dne konání akce Pivní pouť 2012 je zajištěná kyvadlová doprava mezi Černou Horou a vlakovou zastávkou v Rájci. Kolem celé Černé Hory jsou zajištěna Parkování, za 30,-Kč na celý den. Před pivovarem i v pivovaru bude spousta atrakcí pro nejmenší: skákací hrad, motokáry, malování na obličej, výroba placek a magnetek atd.

Nenechte si ujít Pivní pouť 2012 v pivovaru Černá Hora, která
se koná dne 29.9. 2012 od 16:00!


Zdroj, foto: Pivovar Černá Hora

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pivní pouť 2012 nabídne pivní novinky:

Pivní pouť 2012 nabídne pivní novinky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !