Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přijměte pozvání na Dny módy a doplňků

20. 04. 2009 | Kultura
Při příležitosti Mezinárodního svátku Profesionálů v administrativě se ve dnech 22. – 25. dubna v luxusním hotelu Pachtův palác uskuteční Dny módy a doplňků. Organizátory akce jsou club Otto Blanc a Asociace profesionálů v Administrativě. Přijďte se inspirovat a připojit se tak k celosvětovým oslavám tohoto výjimečného dne!

Tematicky je akce věnována zejména aktuální jarní kolekci profesní módy, casual oděvům, autorským šperkům, kabelkám a peněženkám z luxusních materiálů, společenským a svatebním šatům. Velký výběr je připraven také z kolekce klasických byznys kostýmů s celoročním uplatněním, jarních kabátků nebo komfortních svetříků.

Zastoupeny budou mimo další přední firmy i výrobky módních návrhářek - Mirky Mašindové (Svatební šaty roku 2000, díla zastoupená v Umělěcko – průmyslovém muzeu v Praze) a Heleny Mertlové (Harper´s Bazaar, Juicy). Návrhářka  Teraza Holásková (tvořící v poslední době především pro přední německé šperkařské firmy) bude připravena zájemkyním na místě navrhnout jedinečný šperk! Osobní přítomnost těchto módních návrhářek a autorek umožní  konzultace pro individuální návrhy oděvů,  společenských šatů a svatebních šatů, přičemž po celou dobu Dnů módy a doplňků se mohou návštěvnice poradit s odbornicí na profesionální image.
Připraveno je také milé překvapení v podobě možnosti objednávky oděvů a bižuterie za téměř velkoobchodní ceny.

Přijměte pozvání na tuto jedinečnou událost a přijďte s námi oslavit 22. duben, Mezinárodní svátek všech Profesionálů v administrativě. V pracovní dny (22. - 24. 4.) Vás rádi přivítáme vždy od 14:00 do 19:00 hod., v sobotu (25. 4.) pak od 9:00 do 14:00 hod.
Místo konání: hotel  MaMaison Pachtův Palác


Zdroj: Asistentka

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
velká škoda,že jsem o tom včas nevěděla!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík