Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První festival o zdraví, pohodě a harmonii v Hradci Králové

3. 05. 2012 | Kultura
Máte pocit, že váš život ovládá shon, spěch a urputná snaha o přežití v dnešní nelehké době? Bojíte se kvůli tomu o své zdraví a nezbývá vám čas na to, co je opravdu důležité? Pojďte se zastavit, ponořit se do hloubi své duše, pečovat o své tělo a uvědomit si, po čem doopravdy toužíte.

Pomůže vám k tomu 1. Festival o všem, co posiluje zdraví, duši i ducha a přináší harmonii v uspěchané době. Festival se uskuteční 12. - 13. 5. (so od 10.00 – 18.00, ne od 10.00 – 17.00) v královéhradeckém Adalbertinu (ul. Československé armády 300).

1. Festival o všem, co posiluje zdraví, duši i ducha a přináší harmonii v uspěchané době, je akce která v Hradci Králové doposud chyběla. Na jednom místě tu naleznou inspiraci všichni, kdo chtějí zlepšit své zdraví, ale medicína jim doposud nedokázala pomoci, stejně jako ti, kdo se necítí ve svém životě spokojení – trápí je neshody v partnerských a rodinných vztazích, nedaří se jim v práci, zápasí s První festival o zdraví, pohodě a harmonii v Hradci Královénedostatkem financí anebo prostě hledají tu pravou cestu pro svůj život.

Ti všichni zde naleznou pomoc v podobě předních odborníků na klasickou a alternativní medicínu, zkušených terapeutů, bylinkářů, ale i astrologů či kartářů.

A pro ty, kteří se chtějí dozvědět více, je připraven maraton zajímavých přednášek, seminářů a workshopů, které budou probíhat po celou dobu výstavy souběžně ve dvou sálech.

Na co konkrétního se můžete těšit?


Pro ženy, které chtějí zvýšit své sebevědomí, vylepšit sexuální život i zdraví, je přichystána lekce tantra jógy - systému, který je naučí pracovat se svaly pánevního dna a životní energií.
Mgr. Jarmila Podhorná vás seznámí s gemmoterapií, která k léčbě řady tělesných neduhů používá homeopatické přípravy z pupenů rostlin.
Chcete zažít na vlastní kůži nefalšovaný šamanský rituál? Umožní vám to Juan Carlos Pacaya Gomez, skutečný šaman z peruánské Amazonie.
Zbavit se během pár minut virů a bakterií bez antibiotik a vedlejších účinků – to není nereálný sen, ale skutečný výsledek frekvenční terapie přístrojem Zapper.
Vykuřovadla vás umějí zbavit stresu a napětí, uvést tělo a mysl do harmonie a naladit na spojení s energiemi Vesmíru. Základy práce s nimi vás naučí Michael Rymer.
Těšíme se na vás 12. - 13. 5. v královéhradeckém Adalbertinu.

Program přednášek a seminářů


První festival o zdraví, pohodě a harmonii v Hradci KrálovéSobota 12. května 2012

Sál I

10.00 Blanka Sehnalová
Mariášové karty a jejich význam
Symbolika jednotlivých karet v situačních záležitostech. Krátkodobé i dlouhodobé předpovědi v osobním a pracovním životě i v oblasti zdraví.

11.00 Magdalena Ria Kovaříková
Astma, alergie
Netradiční pohled na příčiny alergií a jejich léčbu

12.00 Olga Sellene
SRT a vztahy
Žijete v harmonii nebo o ní jen sníte? Můžete si ji vytvořit pomocí změnového myšlení.

13.00 Michael Rymer
Vykuřovadla – archaická aromaterapie
Úvod do práce s vykuřovadly, jejich historie a využití v různých situacích.
    
14.00 Mgr. Ladislava Štěpánková
Irisdiagnostika a harmonizace beta-glukanem
Diagnostikování z oční duhovky – zjištění zdravotních problémů a jejich příčin. Komplexní harmonizace pomocí beta-glukanu z hlívy ústřičné a úpravy stravovacího a pitného režimu.

15.00 Radomír Klimeš
Zbavte se bolestí bez léků
Terapeut tradiční čínské medicíny vám poradí účinné akupresurní body, uvolňovací cviky a další triky proti bolestem hlavy a zad.

16.00 Katyma Nováková
Čistá karma, fyzická a duchovní dokonalost
Kazachstánská terapeutka nabízí nový pohled na karmu i účinný způsob, jak změnit svůj život k lepšímu.

17.00 Michal Ježek a Andrea Ďurinová
Netrapte se více, použijte tělové svíce
Co jsou tělové svíce, při jakých potížích vám pomohou, způsoby aplikace, kontraindikace.  

Sál II

10.00 – 11.00 Magda Kotková
Kineziologie – odbourání emocionálního stresu
Budou  vysvětleny základní techniky kineziologie, které se používají pro odbourání emocionálního stresu. Součástí  bude i  ukázka testování a F/O držení.

11.00 – 12.00 Lenka Triandafilová
Archandělské léčení
Intenzivní léčení fyzického těla přes energie těl jemnohmotných v řízené terapii mluveným slovem. Po terapii bude následovat sdílení hlubších informací prostřednictvím karet.

12.00 – 14.00 Mgr. Jarmila Podhorná
Gemmoterapie - medicína pupenů
Historie gemmoterapie a možnosti jejího využití v prevenci a léčbě nemocí.

14.00 – 16.00 Jana Hamplová
Tantra-joga pro ženy
Ukázka tantra-jogy, ženské rituální cvičení Mohendžodaro. Spontánní tanec, práce s pánevním dnem a s dechem, meditace, sdílení. Ukázka je prožitková, vše si vyzkoušíte, nejde o přednášku.

16.00 – 18.00 Juan Carlos Pacaya Gomez
Tradiční šamanismus peruanské Amazonie
Magické rituály, Icaros používané k léčení, nemoc jako magická šipka, ztráta duše, byliny deštného pralesa, ukázky práce šamana, meditace + shaman spirit – to vše v podání skutečného peruánského šamana.

Neděle 13. května  2012

Sál I

10.00 Marie Plášilová
Tarot – osobní a partnerské typy
Tarot v sobě ukrývá devět osobních a partnerských typů. Klíčem k určení je datum narození. Je to cesta sebepoznání.

11.00 Jiří Sehnal
Indiánský drak – diagnostika zdraví a osudu
Prastará indiánská technika pracující s astromedicínou dokáže určit příčinu onemocnění a stanovit optimální individuální léčebný program včetně receptury.

12.00 Tomáš Vojta
Poselství našich snů
Přednáška o snech, snářích a snových symbolech. Co všechno jsou sny, jak pracovat se snáři, jestli má hledání v nich pro nás nějaký smysl a nejdůležitější snové symboly.

13.00 PaedDr. Ivana Lissniková
Irisdiagnostika
Stanovení kompletní diagnózy z očního bělma a duhovky v propojení s diagnostikou obličeje. Práce s barvami, biorytmy, jógou a s energií vlastního těla je cestou k fyzické i psychické rovnováze.

14.00 Emilie Bertová
Tajemství iniciace
Tajemství prahu, proměna lidské duše, tajemství iniciace, bytí ve věčnosti a okamžiku a mnoho dalšího.

15.00 Naděžda Iždinská
Nechci být štastný a zdravý, já jsem!
Práce s kosmickou energií a s vlastním podvědomím

16.00 Zdenka Blechová
Kudy se ubírá sexualita
Ve vztazích začíná mizet role muže a ženy a tím se dostáváme stále více k duchovnějším vztahům, ve kterých sexualita nebude už tak důležitá, protože vše bude probíhat na bázi propojení mysli, což bude intenzivnější prožitek než krátkodobé spojení.

Sál II

10.00 Josef Šálek
Láska a zamilovanost
Dvě slova, která jsme často zaměňovali a spojovali s bolestí a touhou, mají ve vědomí rozšířeném, jednotném a oproštěném od vlivu ega zcela jiný význam. Když nás neovládá pudová touha zamilovanosti, můžeme si ji užívat mnohem svobodněji. Jak si udržet nadhled neomezenosti a nespoutanosti?

11.00 MUDr. Eva Moučková
Byliny pro zdraví
Které české bylinky nám pomohou v léčbě nejčastějších zdravotních obtíží?

12.00 Ing. Václav Vašek
Zapper a frekvenční terapie
Jak zlikvidovat viry, plísně či bakterie během několika minut bez antibiotik a bez vedlejších účinků. Zkušenosti s přístrojem Super Ravo Zapper.

13.00 Hana a Jiří Rakušanovi
Zpěvoléčba - cesta k uzdravení sebe zpěvem
Naše tělo přirozeně vibruje frekvencemi lásky a světla. Díky strachu, stresu, napětí, zlosti a nenávisti máme ale tělo prostoupené destruktivními frekvencemi těchto emocí. Zpěvem se můžeme vrátit zpátky k původním laskavým vibracím, které nás uzdravují, přinášejí nám pocit radosti. Pak se začneme mít znovu rádi, jsme šťastní i zdraví.

14.00 Věra Hamtilová
Šamanismus v životě moderního člověka
Seznámíme se s historií a principy šamanismu i s tím, jaké místo může mít šamanismus v životě moderního člověka. Vyzkoušíme si základní techniky šamanské práce.

15.00 Václav Patzak
Celostní masáže
Jedná se o diagnostickou masáž celého těla, při které se zjišťuje, zda bolesti svalů nemohou vyvěrat z oslabené funkce vnitřních orgánů a nervového systému. Kromě snížení až odstranění bolesti dochází k celkovému zklidnění pacienta a navození pocitu dobré nálady.

16.00 Hana Körnerová
Uzdravení ženy aneb je čas na změnu
Pokud nalezneme partnera a přítele sami v sobě, dokážeme  porozumět svým pocitům a objevíme to, co je důležité pro duši: lásku a úctu k sobě samé.


Zdroj: Minerva

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !