Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Richard Müller připravuje velké česko-slovenské turné

19. 09. 2009 | Kultura
Populární slovenský zpěvák vyráží po čtyřech letech na turné. V neděli 4. října startuje koncertní šňůru v Brně, další koncerty odehraje v Olomouci, Ostravě, Plzni, Liberci a Praze a po nich se přesune na Slovensko.

Do historie české a slovenské populární hudby se zapsal hity jako „Po schodoch“, „Štěstí je krásná věc“, „Cigaretka na dva ťahy“, „Srdce jako kníže Rohan“, „Nebude to také ľahké“, „Milovanie v daždi“.

Právě tyto skladby si budou moci fanoušci Richarda Müllera na podzim opět poslechnout naživo.

„Vloni jsem vystupoval na pár festivalech s rockovější verzí svých písní a atmosféra vystoupení, ohlas diváků i nálada v kapele mne nakoply a daly chuť zase živě hrát. Na příští rok sice chystám nové album, ale repertoár tohoto turné bude složený ze známých věcí, které u vás bodovaly v průběhu celé mojí kariéry. Velmi se na to těším!“ dodává Richard Müller k plánovanému turné.

Richard Müller připravuje velké česko-slovenské turnéPoslední koncert v české metropoli absolvoval Richard Müller s americkými muzikanty za zády v prosinci roku 2005. Richard Müller se nyní vrací s kapelou složenou ze slovenských kolegů jako je virtuóz na foukací harmoniku a bluesman Erich Boboš Procházka , kytarista Peter Markuljak či Richardův dlouholetý spolupracovník Juraj Kuchárek a baskytarista Braňo Valanaský.

Koncerty Richarda Müllera slibují vyjímečnou audiovizuální a hudební show, která bude prezentací jeho hudební kariéry. Konečný playlist koncertů momentálně vzniká, ale již nyní je část dramaturgie známa. Zazní „Plesový marš“, „Milovanie v daždi“, „Srdce jako kníže Rohan“, „Nebude to také ĺahké“, „Spočítaj ma“, „Cigaretka na dva ťahy“, „Štěstí je krásná věc“, „Nahý“ a samozřejmě „Po schodoch“.

Sestava kapely: Erich Boboš Procházka – foukací harmonika, Peter Markuljak – kytara, Braňo Valanský – baskytara, Juraj Kuchárek – bicí

Zdroj: Live nation.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !