Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rock for People 2012 – program posílí i desítky DJ´s

21. 06. 2012 | Kultura

Letošnímu ročníku Rock for People 2012 posílí program i desítky DJ´s a za gramofony tak stanou například Horkýže slíže nebo Tata Bojs.

 

Hřmotné beaty produkované předními DJs, exkluzivní sety známých domácích kapel i naprosto tiché parties se sluchátky na uších… Po loňském úspěchu DJ scén se festival Rock for People 2012, který bude Festivalparkem v Hradci Králové pulsovat od 3. do 6. července 2012, rozhodl rozšířit program parties: tancovat se bude minimálně na pěti scénách do ranních hodin. Na hlavních stagích program tanečněji laděnými projekty často vygraduje: stačí zmínit některé z těch nejvlivnějších hvězd elektronické scény, jako jsou progresivní dubstepový a electro producent Skrillex, legendární electro punkeři The Prodigy nebo duo raverů Orbital.

 

Na festivalu Rock for People 2012 zpestří program kromě zmíněných hlavních tahounů i další jména jako například hvězda drum’n’bassového nebe ze Slovenska B-Complex, domácí indie a electro party mašiny Bounce! Bounce!, dvoučlenný projekt The Fakes hrající nejkřupavější trash electro s příchutí dubstepu nebo DJ Robot, který si pohraje s podklady breakbeatu, funku či hip hopu. Tancovat se na Rock for People 2012 bude i během exkluzivního projektu na Evropa 2 stage, kde budou den co den pouštět své oblíbené tracky rovnou celé kapely! DJ Tata Bojs, DJ Charlie Straight, Dj Horkýže Slíže a další. Kdy jindy se naskytne příležitost nahlédnout do hudební kuchyně oblíbených muzikantů? Na letošním RfP se tak stane vůbec poprvé a zřejmě naposledy... Ostatně na Evropa 2 stage bude po dvě noci Rock for People 2012 (4. a 5. 7. 2012) dav hudbou i proslovy bavit i Pavel Cejnar.

 

Rock for People 2012 – programA co se na Rock for People 2012 chystá za další laskominy v programu?

Třeba objev moderní doby – tanec v tichém prostoru - Converse Silent Disco, které je, stejně jako v loňském roce, horkým želízkem v ohni probdělých festivalových nocí. Program ale myslel na dýdžejing a electro hudbu i jinak. Pro kreativce, kteří by často raději než před DJským pultem stáli za ním, má v záloze trojici setkání s profesionály, kteří prozradí něco o základech práce s vlastní muzikou a připojí cenné rady z vlastní praxe.

 

I díky divadelním produkcím nebo DJ´s setům čítá program nadcházejícího festivalu Rock for People 2012 přes 270 položek na celkem 14 scénách. Vstupenky na letošní Rock for People 2012 jsou do kone festivalu za cenu 1 600 Kč v prodeji na portálu www.ticketsforpeople.cz a v dalších předprodejních sítích.


Kompletní program Rock for People 2012 na Rock for People 2012 – program


Zdroj, foto: rockforpeople.cz
Hana Houbičková



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rock for People 2012 – program posílí i desítky DJ´s:

Rock for People 2012 – program posílí i desítky DJ´s
Rock for People 2012 – program posílí i desítky DJ´s
Rock for People 2012 – program posílí i desítky DJ´s
Rock for People 2012 – program posílí i desítky DJ´s
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !