Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vanessa-Mae opět očaruje svými houslemi Českou republiku, a to hned dvakrát

11. 10. 2010 | Kultura
Fenomenální a světoznámá houslová virtuoska VANESSA-MAE opět uhrane svou hrou Českou republiku a to hned dvakrát. 18. 10. O2 ARENA v Praze a 19. 10. ČEZ ARÉNA v Ostravě.
Praha i Ostrava se bude těšit na nejznámější hity z alba Choreography z roku 2004 a zahraje i průřez toho nejlepšího z její tvorby, tak jako na albu Platinum Collection z roku 2007. VANESSA-MAE připravuje pro české publikum také překrásnou vizuální show.


VANESSA-MAE, celým jménem Vanessa Mae Vanakorn Nicholson, patrně nejpopulárnější houslistka planety, se narodila 27. října 1978 v Singapuru.  Mnozí věří, že VANESSA-MAE se zrodila s předurčením stát se virtuoskou. Je totiž narozena ve stejný den jako Nicolo Paganini.

VANESSA-MAE svými fúzemi klasické a populární hudby oslňuje publikum po celém světě. Díky své nesmírné popularitě prodala již přes 10 milionů desek ve více jak 100 zemích světa. Podle časopisu People VANESSA-MAE patří mezi „50 nejkrásněších lidí světa".

Vanessa MaeJejí nadání se projevilo již ve velmi útlém věku. VANESSA-MAE umělecky debutovala v pouhých deseti letech po boku Britské filharmonie. V dospělosti však opustila klasickou interpretaci vážné hudby a její pojetí houslových koncertů uchvátilo publikum celého světa. Mnoho klasických hudebníků ji zatracuje pro „kacířství", se kterým nakládá s vážnou hudbou a jejími stěžejními díly. Ale právě díky VANESSA-MAE mohlo miliony fanoušků MTV objevit např. Bachovy Fugy.

Nesoustředí se však jen na sólovou tvorbu, ale spolupracuje i s mnoha významnými zpěváky (např. Prince, Janet Jackson) a její hudbu můžete slyšet i v mnoha filmech (např. Oliver Stone - film Alexandr Veliký, Disney Pictures - Pohádka o Mulan), připravuje znělky světových sportovních událostí (mistrovství světa v lyžování v Coloradu v USA, paralympijské hry v Salt Lake City atd.)

VANESSA-MAE přijede do České republiky zahrát to nejlepší ze své tvorby, hity jako je Storm, Destiny, White Bird, Toccata und Fuge a samozřejmě Čtyři roční období.

Pořadatelská agentura se již velmi pečlivě připravuje na její příjezd. VANESSA-MAE, totiž na rozdíl od ostatních zahraničních umělců, přijíždí jen s minimem techniky, veze si pouze svoje nejbližší spolupracovníky a hudební nástroje.

Spolu s VANESSOU-MAE a její doprovodnou kapelou vystoupí také 12 členů smyčcové sekce, kteří se právě teď vybírají z řad českých filharmoniků. To není jediný podíl českých umělců na celém koncertě. VANESSA-MAE již dlouhou dobu spolupracuje light-designerem českého původu, který pro oba koncerty připravuje speciální kruhovou světelnou konstrukci.


Vstupenky na oba koncerty jsou již v prodeji. Pro Prahu jsou vstupenky možné zakoupit v předpodejní sití SAZKA TICKET a pro Ostravu v předprodejní síti TICKETPORTAL.

Ceny vstupenek již od 790,- Kč

Zdroj: JVS group

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak tomu hovorím fakt umenie
Obrázek uživatelky
profil
nadani..... primy koncert ve srovnani s TV neb rozhlasem je nesrovnatelny zazitek
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjo je fakt dobrá
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík je dobrá-umí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles