Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večerní přehlídka značky Ferré Milano ozdobí Prague Fashion Weekend

1. 09. 2010 | Kultura
Módní přehlídkou světové značky Ferré Milano vyvrcholí sobotní program prvního Prague Fashion Weekend, který se koná 4. a 5. září.
Okouzlující modely slavného italského návrháře Gianfranca Ferré, které se vyznačují smyslem pro lehkost, eleganci a detail, předvedou modelky na nejdelším molu ve střední Evropě. Na této osmdesát metrů dlouhé dominantě, která protne Pařížskou ulici, budou k vidění pozoruhodné věci po celý první zářijový víkend.


Zdarma přístupný program Prague Fashion Weekend začne v sobotu i v neděli ve 13 hodin soutěží českých a slovenských designérských talentů New Fresh Style. Od 14:30 a 16 hodin budou následovat exkluzivní módní přehlídky prezentující to nejlepší z dílen  zahraničních a samozřejmě českých návrhářů. V mezičase si diváci užijí atraktivní doprovodný program.

Koncept opening show zpracoval originálními choreografiemi známý creator Jan Kňourek. Podle jeho slov půjde o průřez historií módy 20. století s designéry – legendami, které ovlivnily svět módy, stylizaci z papíru, kovu a umělé hmoty. A jak vidí Jan Kňourek módu? „Móda je věčná, jako láska k ní...,“ odpovídá.

Začátek sobotní přehlídky značky Ferré Milano je ohlášen na 20:30 hodin. Vrcholem nedělního programu bude od 17 hodin přehlídka originální kolekce vítěze soutěže New Fresh Style, kterého vybere porota v čele s Liběnou Rochovou. Členem poroty bude například světoznámý fotograf Robert Vano nebo renomovaná architektka, designérka a výtvarnice Eva Eisler. Každý může dát hlas svému favoritovi soutěže mladých návrhářů New Fresh Style na stránkách www.praguefashionweekend.cz


První Prague Fashion Weekend pořádaný agenturou Czechoslovak Models, pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy, s podporou městské části Praha 1, primátora Pavla Béma a organizace Czech Tourism, by se měl stát základem nové kosmopolitní tradice a skvělou příležitostí ukázat veřejnosti, že kvalitní špičková móda je dostupnou, vrcholně inspirativní záležitostí.

Zdroj: Prague Fashion Weekend

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Večerní přehlídka značky Ferré Milano ozdobí Prague Fashion Weekend:

Večerní přehlídka značky Ferré Milano ozdobí Prague Fashion Weekend
Večerní přehlídka značky Ferré Milano ozdobí Prague Fashion Weekend
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
majú zaujímavý štýl
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles