Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIDA! Věda je zábava!

16. 01. 2017 | Kultura
-Komerční sdělení-

Nejdřív rozpoutat tornádo a ustát zemětřesení, pak se projet na kole po laně několik metrů nad zemí, zahalit město do husté mlhy, vstoupit do obřího srdce, vyzkoušet si moderování počasí nebo trénink pilota stíhačky, postavit magnetickou sochu a nakonec zmrazit vlastní stín.

Neuvěřitelné? Ne, to všechno můžete během jediného dne zažít v brněnském zábavním vědeckém parku VIDA! Na ploše 4600 m2 tu najdete přes 170 exponátů, se kterými si můžete hrát a objevovat tak svět kolem nás. Tím však nabídka VIDA! rozhodně nekončí. Těšit se můžete na představení s pokusy, promítání 3D filmů, dočasné výstavy, pokladovou hru nebo například víkendové Labodílny se zábavnými experimenty. Kromě této nabídky také VIDA! pořádá různé speciální akce jako například blížící se Hvězdnou sobotu.

Hvězdná VIDAHvězdná VIDA!


Patříte vy nebo vaše děti k fanouškům Hvězdných válek? Pak byste si určitě neměli nechat ujít celodenní program, který na sobotu 21. ledna 2017 připravuje VIDA!

Co vás čeká? Vydáte se na cestu do předaleké galaxie. Naučíte se se nevšedním schopnostem mistra Yody. Setkáte se tváří v tvář s Darthem Waderem. Vyrobíte si jednoduchou masku, vesmírnou loď nebo znaky znepřátelených stran a také si vyzkoušíte tréning pilotů kosmické stíhačky nebo natáčení krátké sci-fi. Uvidíte, že Hvězdná VIDA! ve vás probudí vaši Sílu! Návštěvníci v kostýmu získají 50% slevu na vstupné.

Více informací se dozvíte na webových stránkách Hvězdná VIDA!

VIDA!


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIDA! Věda je zábava!:

VIDA! Věda je zábava!
VIDA! Věda je zábava!
VIDA! Věda je zábava!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !