Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vonda Shepard - hlas Ally McBealové

20. 12. 2008 | Kultura
Hudební hlas seriálu Ally McBealová, krásná žena, inteligentní textařka a neobvykle talentovaná vokalistka. Tajemství jejího úspěchu spočívá ve spojení úžasné krásy a něžného soulového znění. Hudba této zpěvačky, zvané Arethou Franklinovou naší doby, působí na ženská srdce, protože dobře rozumí jejich touhám.

Vonda Shepardová se proslavila podílem na světovém hitu  „Ally McBealová”, ale její hudební kariéra začála už mnohem dříve, když zpěvačce bylo 14 let. Nahrávky s hudbou ze seriálu se bleskově prodaly v počtu přes deset milionů kusů a nadlouho obsadily světovou hitparádu.
Směs Vondiných skladeb a znamých soulových a popových coverů: Songs From Ally McBeal bylo oceněno několika platinovými deskami.

Voda ShepardVoda Shepard














V seriálu Ally McBealová si Vonda Shepard zahrála sebe samu,  ale hlavně se stala hudebním hlasem seriálu a její písně jsou perfektním zobrazením emocí hlavní hrdinky, nevšední Ally McBealové – idolky milionů žen po celém světě. Písně Shepardové nerozdílně doprovázely seriálovou Ally v nejdůležitějších momentech jejího života a vyjadřovaly emoce, které hrdinka neuměla vyslovit sama. Jemné soulové kousky a hluboký vibrující hlas zpěvačky okouzlily miliony diváků. Každý týden za klavírem v oblibeném baru seriálových postav Vonda neobvyklým způsobem otevírala duše publiku.

Vonda ShepardVonda Shepard je všestrannou umělkyní a autorkou inteligentních, romantických textů písní. Hraje na piáno, na kytaru a na basu. Zpívá o tom, co duležité – je hlasem moderní, uspěšné ženy, která touží po lásce. Charakterizuje ji emocionální dospělost a jemnost. Její písně jsou přesvědčivé, protože vyprávějí o hlubokých emocích a každodenních trápeních. Týkají se problémů blizským nejen mladým ženám, ale všem inteligentním, ambiciozním lidem, kteří hledají v životě lásku a štěstí.
Kritici srovnavájí zpěvačku Vondu Shepard s Arethou Franklinovou a Dianou Rossovou.
Zajímavá osobnost a originální, hluboký hlas vokalistky vnáší nový nádech i legendarním soulovým, bluesovým a popovým standardům, dává jím osobní rysy a universální dimenze.

Vonda Shepard vystupovala spolu s Rodem Stewardem, Jacksonem Brownem, Alem Jarreau a Indigo Girls. Mezi její největší hity patří takové písně, jako: „Maryland”, „Will You Marry Me”,  “It´s In His Kiss”, “Tell Him”,   “Searchin' My Soul”....


KONCERT zpěvačky Vonda Shepard

8. února 2009 – Praha,  Kongresové centrum





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !