Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

26. MINERVA - láska a hezké vztahy mezi lidmi

27. 04. 2008 | Novinky
17. – 18. května 2008 
od 10 do 18 hodin
Michnův palác, Praha



Jste zamilovaní? Pak vám květen, měsíc lásky, otevírá náruč jako vstupní bránu ke krásám a radostem duše. Pokud vás ale Amor dosud nenavštívil nebo vás vaše sny zrazují, bude vám asi uprostřed všeho toho pučení desetkrát tak těžko. Nenechte věci jen tak plavat a navštivte 26. Minervu – výstavu zdraví a esoteriky, která se uskuteční 17. – 18. května 2008  v Michnově paláci (Tyršův dům) na pražské Malé Straně. Jejím hlavním tématem totiž bude právě láska a hezké vztahy mezi lidmi.

MINERVA

= tradiční výstava zdraví a  esoteriky



MINERVAA jak vám může Minerva pomoci s láskou a vztahy? Pomocí rodinných konstelací  můžete nahlédnout do problémů ve svém životě, ať již ve vztazích, v sexu, v rodičovství.  Výklady karet vám poradí, kde a jak hledat toho pravého či pravou. A pomocí astrologie, numerologie, kineziologie a dalších metod můžete zjistit, co ve vašem podvědomí vám brání v nalezení či udržení skutečné lásky.

Na své si však přijdou i ti, kteří s nejkrásnějším lidským citem problémy nemají – i oni zde najdou odborníky, kteří jim pomohou s řešením třeba zdravotních problémů.

Terapeut Luděk Drábek a psycholožka Lara Rozsokha zde představí novinku –
1/ metodu mentální psychochirurgie, která podporuje schopnost těla rozkládat a odvádět nemocné buňky a tkáně (podobný princip, jaký používají filipínští léčitelé),
2/ bioinformační léčení pomocí unikátního přístroje SVATOGOR (jediný v ČR), který formuje bioenergetické pole a tím působí na reflexní zóny..
Za zmínku stojí i zajímavé přednášky a semináře, které budou tentokrát probíhat po oba dny do 19 hodin. Určitě upoutá zajímavá přednáška spisovatele Jana Johanna Mišky na téma „Šamani, lékaři a léčitelé“. Šamanismem se zabývá i seminář ing. Tomáše Sychry, na kterém si budete moci za doprovodu bubnů vyzkoušet dvacetiminutovou cestu do dolních světů k setkání se svým silovým zvířetem.
MINERVAVšichni, kdo se chtějí o své zážitky podělit, by neměli vynechat prožitkový program na téma „Celestýnské proroctví – dramata našeho života“.
A zájemci o alternativní léčbu by neměli vynechat seminář Mgr. Tomáše Chvátala „Ztracená tajemství „Prakrti“ o starodávném indoevropském léčení pomocí bioenergie.
Nadšenci pro bylinkovou terapii mohou navštívit přednášku předního bylinkáře Pavla Váni.

Zájemce o léčebné přístroje a jejich aplikaci v medicíně potěší návštěva primáře MUDr. J. Miklánka a přednáška elektro - EFT metoda (léčba negativních emocí stvrzená aplikací elektroakupunktury).



Prohlédněte si podrobný program 26. MINERVY.



Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !