Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

37. Minerva - mezinárodní výstava zdraví a esoteriky

23. 02. 2011 | Novinky

Trpí vaše dítě dyslexií, hyperaktivitou či jinými poruchami učení? Myslíte si, že vám nezbývá, než se s tím naučit žít? Omyl – pomoc totiž existuje. Jde o jedinečnou edukační a cvičební metodu EDU, která je založená na harmonizaci mozkových hemisfér.


Více o ní se dozvíte od Miriam Zikmundové na 37. Minervě – mezinárodní výstavě zdraví a esoteriky, která se uskuteční 5. - 6. března v Michnově paláci na pražské Malé Straně.


Na březnové Minervě na vás ovšem čeká i spousta jiných zajímavých přednášek, seminářů a workshopů, stejně jako možnost osobního setkání s předními odborníky na přírodní a logoalternativní medicínu, zdravotní prevenci, astrologii, numerogii, věštecká umění a další obory.


Přednáška luštitele záhad a publicisty Ivana Mackerleho o jeho pátrání plném dobrodružství po legendárním obrovském smrtícím červu olgoj chorchojovi, během jeho expedic do Mongolské pouště Gobi. Byla to úplně první expedice na světě, která se vydala tohoto tajemného tvora hledat a tak zajistila jeho popularitu.


Čeští výzkumníci se pokoušeli vylákat netvora z písku pomocí třaskavin a pro jeho hledání nasadili motorové rogalo. Přednáška je doprovázena promítáním obrázků a dokumentárního filmu, který o svém pátrání v Mongolsku natočili.


Může kus kovu ovlivnit vaše zdraví a psychickou podobu? Pokud je zformován do tvaru Nilského kříže, tak ano. Více o účincích a možnostech využití tohoto biozářiče vám prozradí Jiří Sehnal a přidá též informace o astromedicínské diagnostice pomocí tzv. Indiánského draka.
Chcete vědět, co vám přinese rok 2011? Pak  nevynechejte přednášku Jaroslava Vydržela Rok kovového králíka. Dozvíte se, jak letošek vidí čínská astrologie a kniha Proměn.


carlosZdají se vám zajímavé sny a rády byste rozluštili jejich poselství? Blanka Sehnalová vás zasvětí  do klasických způsobů jejich výkladu, ale i do výkladu za pomoci karet. Zanechaly nedávné vánoční svátky na vašem těle nějaké kilogramy navíc? Bc. Zuzka Klimešová vám zdarma poskytne poradenství v oblasti výživy a tvorby dietního jídelníčku na míru.


Na veletrhu bude také přítomen šaman z peruánské Amazonie Juan Carlos Pacaya Gomez. Carlos se narodil v Iquitos – v severní části Peru a pochází z nativního indiánského kmene Bora. Celé dětství prožil v Amazonském pralese. Pochází z rodiny šamanů a léčitelů. Jeho maminka je také šamanka a jeho dědeček byl uznávaný Curanderos vegetalista (rostlinoznalec).


Rádi byste řešili své zdravotní potíže pomocí léčivých rostlin, ale nevíte, jak na to? Eva Třezalka vám poradí, jak už při sběru poznat, která bylinka je pro vás ta pravá. K tomu přidá návod na sběr a použití pěti nejznámějších jarních bylin. Získáte diamantovou vodu zdarma.


37. Minerva – mezinárodní výstava zdraví a esoteriky se uskuteční 5. - 6. března v Michnově paláci na pražské Malé Straně.


Zdroj: Minerva zdraví.com 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !