Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do kin přichází Světová invaze

9. 03. 2011 | Novinky

Po řadu let byla po celém světě hlášena pozorování UFO – v Buenos Aires, Soulu, ve Francii, v Německu i v Číně. Ale v roce 2011 se pozorování proměnila v děsivou realitu poté, co byla Země napadena neznámými útočníky.


Jak lidé po celém světě přihlížejí pádu jednoho velkého města za druhým, stává se Los Angeles posledním útočištěm lidstva v bitvě, kterou nikdo neočekával. Teď je na rotmistrovi námořní pěchoty (Aaron Eckhart) a jeho nové četě, aby zastavili a odvrátili nepřítele, který se nepodobá žádnému, jakému byli kdy nuceni čelit.


filmVe filmu Světová invaze se Země ocitá pod útokem neznámých agresorů. Po řadu let byla hlášena pozorování UFO, ale všechna taková pozorování byla oficiálními místy vyvrácena a popřena. Například v noci z 24. na 25. února 1942, kdy byla Amerika v pohotovosti po útoku na Pearl Harbor, byli obyvatelé Los Angeles probuzeni sirénami.


37. pobřežní dělostřelecká brigáda pálila protiletadlovými střelami na létající objekty nad Santa Monicou – některé z nich se pohybovaly velice pomalu, u jiných bylo odhadnuto, že se pohybovaly rychlostmi přes 320 km/h. Střely stroje nikterak nepoškodily, pouze město samotné. Ačkoliv posléze proběhlo několik oficiálních vyšetřování celé události a řada vysvětlení o tom, co se vlastně té noci v Los Angeles odehrálo, objevily se náznaky, že existují tajné vládní dokumenty, které odhalují, že názory vojenských odborníků jsou rozporuplné.


Líbí se mi, jak nějaká skutečná událost dodává atmosféru celému filmu,“ říká producent Ori Marmur. „V případě filmu jsme se rozhodli pro verzi, že všechna předchozí pozorování UFO včetně tohoto byly ve skutečnosti výzvědné mise...které hromadily informace k nadcházející invazi.


Světová invaze je přesně tím filmem, na které moc rád chodím do kina a o jehož režírování jsem snil,“ přiznává Jonathan Liebesman, který se ujal režie příběhu malé skupinky lidí, čelících nepředstavitelnému protivníkovi. Scenárista Chris Bertolini říká, že když ho poprvé napadl zárodek příběhu, ze kterého se později stala Světová invaze, snažil se v něm spojit své dva oblíbené náměty.


filmChtěl jsem mít příběh, ve kterém se na Zemi objevují neobvyklá stvoření, a příběh o jednotlivcích, ve kterém vidíte bitvu očima pěšáků,“ popisuje. „Dostal jsem nápad, že příběh bude sledovat malou skupinku lidí a diváci budou všechno prožívat s nimi.“ Bertoliniho scénáře si všiml producent Neal H. Moritz, který má s akčními filmy bohaté zkušenosti a uvědomil si jeho potenciál.


Na scénáři mě zaujalo především to, že vypráví o invazi mimozemšťanů očima malé skupinky lidí. Líbila se mi specifičnost takového příběhu,“ říká Moritz. „Jde o interní pohled na skupinku mladých mužů a žen, kteří procházejí vlastními životními problémy a současně se snaží chránit svou zem před útočníky.


Liebesman byl do režisérského křesla povolán poté, co vytvořil prezentační klip, který naznačoval vizi, jakou pro film má. Vydal se s videokamerou do ulic Los Angeles, aby tam natočil potřebné záběry, a poté se naučil pracovat s počítačovými programy, které mu umožnily vložit do záběrů mimozemšťany.


Jonathan režíroval prequel k Texaském masakru motorovou pilou, který se mi líbil, ale to neznamenalo, že by byl nutně vhodným kandidátem na režiséra pro Světovou invazi. Pak jsem ale viděl jeho ukázkový klip a ohromilo mě to, říkal jsem si, že takhle by to měli dělat všichni režiséři,“ míní Moritz. „Ukázal jsem ho filmové společnosti a ti z toho byli stejně nadšení jako já. Člověk, který dokázal vložit tolik úsilí do filmu, který ještě ani nerežíroval, byl rozhodně tím, s kým jsme chtěli spolupracovat.


Premiéra filmu Světová invaze je naplánovaná na
10. 3. 2011!


Zdroj: Falcon.cz 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Do kin přichází Světová invaze:

Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
Do kin přichází Světová invaze
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zajímalo by mě jak to v tom obrovském vesmíru je.Určitě nejsme sami.Ale taky myslím,že by mohli přijít v míru.Všichni snad nejsou jako lidi,co chtěj pořád všechno mít a ničit.(aspoň doufám,že pobrali více rozumu a vědí,že násilí k ničemu dobrému nevede)
Obrázek uživatelky
profil
proč by nemohli přijít v míru?!
Obrázek uživatelky
profil
ten film bych ráda viděla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles