Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drama Fighter vypráví skutečný příběh boxera Mickyho Wara

17. 02. 2011 | Novinky

Micky touží po uznání v tvrdém prostředí rodného města, kde je boxerský ring chápán jako jediná možnost vykoupení z těžkostí dělnického života. Mickyho starší bratr Dickie (Christian Bale) býval šampionem a chloubou rodiny. Neustál však porážku v důležitém zápase a následná závislost na drogách ho definitivně odepsala.


Teď je to Micky, kdo se stává nadějí celé rodiny. Jeho matka (Melissa Leo) žene svou neústupností kariéru svého syna kupředu, bezohledný Dickie však selhává v roli trenéra a Mickyho sny se začínají hroutit. Nelehkou situaci Micky vyřeší rozhodnutím odtrhnout se od rodiny a sám pokračovat v cestě za úspěchem s pomocí odhodlané přítelkyně Charlene (Amy Adams).


filmMickymu se tím otevírá cesta k vytoužené slávě, čeká ho však ještě těžší boj než jaký zná z ringu – urovnání vztahů s matkou a bratrem, jejichž význam a síla jsou pro něj zásadní. Drama o úsilí, lásce a hrdosti protkané vytříbeným humorem bylo oceněno dvěma Zlatými glóby a je právem považováno za jeden z nejvydařenějších snímků roku.

Hvězdně obsazené biografické drama The Fighter v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Christianem Balem v režii Davida O. Russella (Tři králové, Flirtování s katastrofou) získalo 6 nominací na Zlaté glóby. Jedná se přitom výhradně o hlavní kategorie: Nejlepší film (drama), Nejlepší režie, Nejlepší herec v hlavní roli v kategorii dramat (Mark Wahlberg), Nejlepší herec ve vedlejší roli (Christian Bale) a Nejlepší herečky ve vedlejší roli - Amy Adams a Melissa Leo.


Film tak má velké šance zabodovat i na Oscarech. Vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy. V jeho rockyovské cestě jej vedl nevlastní bratr Dicky, bývalý šampión, který kdysi úspěšnou kariéru vyměnil za drogy a kriminální činnost. Touha porazit soupeře v ringu se mění i v boj za rodinu a vlastní hrdost.


Premiéru má film The Fighter 24. února 2011


Zdroj: Hollywood Classic Entertainment

Vendi V.

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Drama Fighter vypráví skutečný příběh boxera Mickyho Wara:

Drama Fighter vypráví skutečný příběh boxera Mickyho Wara
Drama Fighter vypráví skutečný příběh boxera Mickyho Wara
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nezaujalo ma
Obrázek uživatelky
profil
dosť agresívne na mna
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda