Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena Zeťová bojuje s nemocí, VyVoleným ale zazpívá

19. 10. 2007 | Novinky
Helena Zeťová je neodmyslitelně spojena s reality show VyVolení. Nazpívala znělku první řady a svůj hlas propůjčila i té současné, která má podtitul Noví hrdinové. Nemůže proto chybět na charitativním koncertu reality show VyVolení – Noví hrdinové pro Nadaci Naše dítě.

Její vystoupení je však ohroženo. Helena Zeťová bojuje s virózou, ale fanouškům i dětem vzkazuje, že sobotní vystoupení nezruší. „Nemůžu skoro mluvit, ale úspěšně se léčím. Je mi už lépe. V sobotu nesmím na VyVolených chybět. Je to přece pro dobrou věc,“ řekla Helena Zeťová, která je vzorná pacientka a leží v posteli.

Helena Zeťová O Heleně Zeťové se říká, že je nezkrotný živel. Dokázala by žít ve Vile VyVolených? „Přemýšlela jsem o tom a zjistila jsem, že bych to nezvládla psychicky. Já potřebuju svůj domeček, televizku a peřinku. Obdivuju každého, kdo tam jde, a ještě víc ty, kteří tam vydrží,“ řekla Helena Zeťová.

Temperamentní zpěvačka Helena Zeťová má v posledních dnech velmi nabitý program. Dokončuje desku a vystoupení má nasmlouvaná téměř do Vánoc. „Opravdu se nenudím. Akce mám až do 23. prosince. Během dvou až tří dnů dodělám desku, která vyjde někdy v listopadu. Její název ještě neřeknu, protože není zatím definitivní. Na koncertu VyVolených ale diváci uslyší první singl z této desky Cross in bridges,“ prozradila Helena Zeťová.

Helena Zeťová Vedle desky pro české posluchače připravuje také album pro řecký trh. „Je to pravda. Chystám desku, která bude celá v řečtině a točit se bude v Aténách. U nás nebude k dostání, ale na té, kterou vydám tady, bude bonusová píseň právě z řeckého alba,“ dodala Helena Zeťová.

Koncert VyVolených pro Nadaci Naše dítě začíná v sobotu 20. října 2007 ve 20.00 hodin na Primě.

Podpořit Nadaci Naše dítě v rámci charitativního týdne můžete i vy, a to formou DMS ve tvaru DMS NASEDITE na číslo 87777

Cena DMS je 30,- Kč, Nadace Naše dítě obdrží 27,- Kč. Službu DMS zajišťuje Fórum dárců. Technicky zajišťuje ATS.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !