Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

James Morrison se vrací s novou fantastickou deskou The Awakening

16. 10. 2011 | Novinky
V uplynulých dvou letech byl kolem britského písničkáře Jamese Morrisona spíše klid. Českým éterem naposledy proletěl jeho duet s Nelly Furtado Broken Strings, který byste našli na Morrisonově druhém albu z roku 2008 Songs For You, Truths For Me, a s nímž oba protagonisté zaznamenali celoevropský úspěch.

Nyní se James Morrison vrací se třetím a dle svých slov zatím nejlepším albem The Awakening! Nová deska vychází v pondělí 26. září a přináší dvanáct skladeb. Jak sám zpěvák uvedl, je plná klasických, leč moderně upravených folk-soulových písní. The Awakening obsahuje především pomalejší písně a balady, a jak Morrison dodává, při psaní nových  skladeb šel více do sebe.

James Morrison se vrací s novou fantastickou deskou The AwakeningNa albu The Awakening spolupracoval s Morrisonem například Steve Robson, který společně s kapelou Take That pomohl na svět hitu Shine, dále Eg White, který skládá pro zpěvačku Duffy a Dan Wilson, jehož můžete znát ze spolupráce s britskou zpěvačkou Adele. Svou troškou do mlýna přispěl i Toby Gad, který pro Beyonce složil hit If I Were A Boy.

Hlavní inspirací pro The Awakening byla Jamesi Morrisonovi jeho přítelkyně Gill, se kterou má téměř tříletou dcerku Elsie. Celá deska je tak jedním velkým vyznáním lásky. Že se zpěvákovi jeho záměr zdařil, potvrzuje již první singl, jímž je nádherná skladba I Won't Let You Go. Ta už si velmi dobře vede v mnoha evropských hitparádách, čemuž jistě napomohlo i emocemi nabité video. Zmiňovanou píseň stejně jako téměř celé album The Awakening produkčně zastřešil britský hudebník Bernard Butler, kterého můžeme taktéž znát z účinkování v kapele Suede. Deska samotná se může pyšnit ještě jedním hvězdným hostem: V písni Up, která je již připravena na startu jako další singl, se představí zpěvačka Jessie J.

Britský zpěvák James Morrison se vrací s novou fantastickou deskou plnou emocí a krásných balad. Nenechte si ujít album The Awakening, které vychází 26. září!


Zdroj: Universal.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám nějaké mezery v hudebním vzdělání.Musím si ho pustit abych věděla ocogou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles