Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jsi chytřejší než páťák ?

20. 06. 2007 | Novinky

Již tuto sobotu a neděli startuje na Nově nová zábavná rodinná vědomostní soutěž Jsi chytřejší než páťák ?, ve které může každý soutěžící vyhrát až milion korun. Musí však správně zodpovědět otázky, jaké ve škole dostávají „páťáci“.


Zábavnou soutěž Jsi chytřejší než páťák ? připravila televize Nova pro všechny příznivce chytré a napínavé zábavy. Garancí zábavy jsou jistě i moderátoři soutěže Jsi chytřejší než páťák ?, kterými je oblíbená dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Soutěž Jsi chytřejší než páťák ? můžete sledovat každou neděli na Nově.


Jsi chytřejší než páťák ?

Jsi chytřejší než páťák ?

Třídu tvoří 5 dětí, které svými odpověďmi ovlivňují průběh soutěže. I vy si prostřednictvím této soutěže můžete změřit své síly se školáky.


Princip soutěže Jsi chytřejší než páťák ?

Každého kola se účastní jeden dospělý soutěžící, který má šanci vyhrát až 1 milion korun, pokud správně zodpoví otázky převzaté z výukových materiálů pro první stupeň základní školy. Soutěžící odpovídá na otázky z 10 tématických kategorií (například astronomie, cizí jazyky, český jazyk, matematika, nauka o Zemi, zdravověda, zeměpis ČR, zeměpis světa, zoologie...), a to v libovolném pořadí. Každá správně zodpovězená otázka jej posune o stupeň výš (jednotlivé stupně jsou ohodnoceny různými částkami). Pokud zodpoví správně všech 10 otázek, smí zodpovědět 11. otázku za 1 milion korun. Pokud se soutěžící rozhodne ukončit svou účast ve hře, musí se na žádost moderátora podívat do kamery a říct větu „NEJSEM CHYTŘEJŠÍ NEŽ PÁŤÁK.“


Jsi chytřejší než páťák ? Jsi chytřejší než páťák ?














Chcete-li se dozvědět více o soutěži Jsi chytřejší než páťák ? – čtěte článek Jsi chytřejší než páťák ? - pravidla soutěže


Jak již bylo zmíněno, v soutěži Jsi chytřejší než páťák ?
tvoří třídu 5 dětí, zde je několik informací o nich:


Fleková Tereza - Jsi chytřejší než páťák ?

Narozena 22.6.1996

Věnuje se výtvarnému umění, hraje na flétnu, navštěvuje dramatický kroužek, sportuje. Nerada nosí sukně a šaty. Herecké zkušenosti – Madam z Iziu, Život s cizinkou.


Krtička Štěpán - Jsi chytřejší než páťák ?

Narozen 19.3.1996

Zpívá a hraje na klavír. Má rád jízdu na koni, fotbal a nemá rád polévky. Hodně dabuje. Herecké zkušenosti má veliké – např. Past na Ježíška, O dívce, která šlápla na chléb, reklamy atd.


Jsi chytřejší než páťák ? Jsi chytřejší než páťák ?














Navrátil Josef - Jsi chytřejší než páťák ?

Narozen 11.2.1996

Má rád muziku, zpívá, baví ho počítače. Herecké zkušenosti – Jak se krotí krokodýli, Madam z Iziu, Ulice, Ordinace v růžové zahradě.


Procházková Zuzana - Jsi chytřejší než páťák ?

Narozena 3.5.1996

Tancuje a maluje, ve škole navštěvuje různé zájmové kroužky. Má ráda zvířata a věci s lebkou. Kouká se na Suchánka s Genzerem, když má čas.


Oborníková Alžběta - Jsi chytřejší než páťák ?

Narozena 20.10.1995

Navštěvuje dramatický a výtvarný kroužek. Zajímá jí herectví a tvrdá muzika, má ráda černou barvu a plyšáky. Herecké zkušenosti získala při natáčení reklamy.


Jsi chytřejší než páťák ? Jsi chytřejší než páťák ?














Písnička soutěže Jsi chytřejší než páťák ?

Soutěž Jsi chytřejší než páťák? má také svou vlastní písničku, která je současně její znělkou. Hudbu složil Luboš Lauterbach, text napsala renomovaná česká textařka Gabriela Osvaldová.


Chcete-li se dozvědět více o soutěži Jsi chytřejší než páťák ? – čtěte článek Jsi chytřejší než páťák ? - pravidla soutěže


Páťáci

Seš velkej a seš dospělej,
máš znalostí mraky!
Hej hej – ukaž
jestli máš na páťáky!
I malá hlava chytrá je,
můžem si hrát spolu
a když ti to nepálí,
tak zopakuj si školu



Soutěž Jsi chytřejší než páťák ?
můžete sledovat každou neděli od 20:00 hod na Nově.


V týdnu od 25. června do 1. července 2007 můžete soutěžit o batohy a chlebníky soutěže "Jsi chytřejší než páťák !"


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jo bylo toSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen se mi zdálo, že toho ty děti věděly nějak moc - třeba prostřední jméno amerického prezidenta Bushe nikdo z mého oddílu (vedu turistický oddíl - děti ve věku 1.-9.třídy ZŠ) nevěděl - za to v TV všichni... až na soutěžícíhoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles