Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

(K)lamač srdcí již brzy v kinech

26. 08. 2010 | Novinky

Alex se svou sestrou provozuje společnost, která poskytuje vskutku „speciální“ služby: rozbíjí partnerské vztahy na objednávku! Jednoho dne si je najme bohatý muž, jenž není spokojen s ženichem své dcery. Dvojice „obchodníků se štěstím“ má ovšem na svůj úkol jenom týden. Hra o čas a lásku může začít.


Romain Duris (Erasmus a spol., Rozvod po francouzsku) a Vanessa Paradis (Poloviční šance) v romantické komedii o tom, že každá životní jistota je relativní a láska si nedá poroučet.


filmŽánr romantické komedie patří mezi ty nejpopulárnější, přičteme-li k němu navíc francouzský šarm, krásné prostředí monacké riviéry  a okouzlující ústřední dvojici, není divu, že se film (K)lamač srdcí stal ve Francii kasovním trhákem. V srpnu se na něj mohou těšit i diváci v Čechách v distribuci společnosti 35mm.


Ženy ve vztazích lze rozdělit do tří kategorií: šťastné, nešťastné a ty, co si své neštěstí nepřipouštějí.  Pohledný Alex (Romain Duris) se specializuje na poslední kategorii - provozuje společně se svou sestrou a jejím manželem skutečně originální firmu: na objednávku ukončí jakýkoliv vztah.  Jeho cílem je otevřít ženám oči a pak zmizet.


Jeho metoda je svádění. Jednoho dne je Alex najat bohatým podnikatelem, aby zabránil svatbě jeho dcery Juliette (Vanessa Paradis). Problém je, že Alex bude mít na tuto misi jen týden a navíc Juliette se vůbec nezdá být nešťastná!


Scénář mě rozesmál. Byla jsem okouzlena. Líbila se mi režisérova představa a také to, že roli Alexe bude hrát Romain Duris. Nebyla to prvoplánová volba, protože ani on nemá zkušenosti s tímto žánrem. Na začátku natáčení jsem ale měla strach, že zrovna já musím hrát tu nejodměřenější postavu,” vzpomíná herečka a zpěvačka Vanessa Paradis.


Je to příběh o vznikající lásce. Chtěl jsem divákům přinést 100% nový a sexy snímek. Výběr Vanessy Paradis a Romaina Durise byl téměř okamžitý. Na postavě Alexe mě nezaujala jeho schopnost proměnit se, ale jeho osobnost. Juliette má šílenou energii, je velmi nevyzpytatelná...“, řekl o výběru hlavní dvojice režisér Pascal Chaumail.


Jedna ze zásadních scén je poctou legendě mezi romantickými filmy – Hříšnému tanci, kdy oba herci museli secvičit složitou choreografii:
Věděla jsem, že to bude dřina a hodně zkoušení, ale byla to radost. S Romainem jsme se hodně napracovali a nasmáli,” říká Vanessa.


(K)lamač srdcí v našich kinech již od 26. 8. 2010


Zdroj: Hollywood Classic Entertainment

Vendi V.

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku (K)lamač srdcí již brzy v kinech:

(K)lamač srdcí již brzy v kinech
(K)lamač srdcí již brzy v kinech
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice