Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krok za krokem běžíme pro život!

26. 05. 2010 | Novinky

Nadační fond pořádá třetí ročník charitativního projektu Běh pro život, který se i letos uskuteční v pěti městech po celé České republice. Všechny příspěvky budou v plné výši věnovány Nadačnímu fondu dětské onkologie a použity na výzkum léčby dětských nádorů. Běhy v jednotlivých městech podpoří patroni z řad herců, modelek a zajímavých osobností. Letošním cílem je překonat dvoumilionový rekord z minulého ročníku a vybrat 3 miliony korun.


Běžecká série Běh pro život startuje v Plzni 29. května a předává štafetu do Brna 5. června, Ostravy 12. června a Pardubic 19. června. Běh vyvrcholí v Praze 11. září. Účastníci běhů se mohou těšit na setkání s patrony. V Plzni se setkají s Českou Miss Ivetou Lutovskou a herečkou Janou Plodkovou, nedávno oceněnou Českým lvem.


beh-pro-zivotV Brně se akce zúčastní herec a zpěvák Roman Vojtek spolu s modelkou Lucií Smatanovou. Do Ostravy zavítá modelka a zapálená sportovkyně Renata Langmannová a Superstar Martin Chodúr. V Pardubicích se mohou běžci pozdravit s hercem Romanem Zachem a modelkou Petrou Faltýnovou. V Praze bude opět fandit oblíbená herečka a moderátorka Tereza Kostková a nově i modelka Diana Kobzanová a herec Antonín Duchoslav. Odborným patronem projektu se stal také prof. MUDr. Jaroslav Štěrba, Ph.D., přednosta kliniky dětské onkologie FN Brno.


Kromě patronů čeká na návštěvníky i bohatý doprovodný program. Připraven je koncert skupiny 100° v Plzni, Brně a Ostravě a Support Lesbiens v Pardubicích. Děti se mohou těšit na divadelní a kabaretní představení, skákací hrad, horolezeckou stěnu a různé veselé soutěže.


Jménem Nadačního fondu dětské onkologie, bych ráda vyzvala všechny zájemce z řad veřejnosti, aby se zapojili do letošního Běhu pro život a podpořili tak nový výzkum dětských nádorů, který slibuje úspěšnější výsledky léčby a dává naději mnohem více dětským pacientům na úplné vyléčení. Pevně věříme, že se nám letos podaří vybrat pro NFDO více než 3 miliony,“ říká Eva Williams, předsedkyně správní rady Nadačního fondu.


Do Běhu pro život se může bez rozdílu věku či fyzické kondice zapojit kdokoliv. Zúčastnit se mohou i celé rodiny s dětmi, s kočárkem nebo čtyřnohým přítelem. Čtyřkilometrovou trasu tedy stačí zdolat libovolným způsobem, ať už během či volným krokem. Zároveň účastníci běhu podpoří Nadační fond dětské onkologie příspěvkem, jehož minimální výše pro dospělé je 150 Kč.


Zdroj: Běhproživot.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle