Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Bílá pokřtila nový singl a videoklip k filmu V peřině

10. 03. 2011 | Novinky

V peřině a polštářích představila Lucie Bílá novou píseň a videoklip „JÁ SVÝ PÁDY ZNÁM" z chystané hudební komedie V PEŘINĚ. Skladbu i klip pokřtili peřím autor hudby a člen skupiny Support Lesbiens René Rypar a režisér F. A. Brabec.


Peří hraje ve filmu i klipu důležitou roli a není divu, že Lucie Bílá je v ukázkách z filmu vidět hodně často s koštětem v ruce.Do peřin zapadla i Nikol Moravcová, která křest moderovala a která ve 3D muzikálu V peřině s Lucií Bílou hraje. Slova k písni napsal František Moravec.


krestVětšina písní pro film V peřině vznikala na hotové texty, které byly součástí scénáře. Skladba Já svý pády znám byla první, kde to bylo právě naopak. Pan režisér měl přání, aby tahle písnička, i když je o pádech a odřeninách, byla optimistická a veselá," řekl ke skladbě autor její hudby René Rypar.


Videoklip ke skladbě Já svý pády znám odhaluje i zcela nové záběry z filmu a odkrývá roli Lucie Bílé jako starostlivé a někdy možná až potrhlé a bláznivé maminky. Vedle toho je z klipu jasné i další obsazení filmu, kde hrají Karel Roden, Boleslav Polívka, Eliška Balzerová, Jiří Mádl, Anna Stropnická, Nina Divíšková nebo Arnošt Goldflam.


Jedná se o první český film v historii natočený stejnou technologií jako megahit Avatar a do kin bude uveden celý ve 3D formátu 16. června 2011.





Zdroj: Universal.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Lucku mám ráda i její písničkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Určitě to bude pěkná hudební komedie.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Lucce sluší i koště Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles