Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marta Jandová a Die Happy představují Best of

8. 12. 2009 | Novinky

Po šestnácti letech v Německu se Marta Jandová vrátila do Čech. Pro české posluchače rekapituluje svoji pěveckou kariéru speciální edicí alba Best Of. Upozorňuje tak, že není pouze porotkyní v úspěšné Česko Slovenské Superstar, ale především vynikající frontmankou stále existující a stále populární skupiny Die Happy.


Marta Jandová a Die Happy - Best Of je výběr největších hitů za šestnáct let existence této vynikající rockové kapely. Die Happy se pravidelně vrací koncertovat i do Čech, převážně v období letních festivalů (naposledy O2 Sázavafest). Příští rok by měly být jejich návštěvy daleko četnější.

tmaSpolečně s agenturou Silver Sound Management, která je součástí vydavatelství Sony Music a se kterou se kapela dohodla na spolupráci, připravují několik jarních koncertů, letní festivaly a závěr roku by měl patřit turné po deseti – dvanácti  městech v Čechách i na Slovensku. „Po vydání alba Best of a následné promo kampani jsou tak tyto koncerty logickým vyústěním naší spolupráce,“ říká Marta Jandová.

Kapela se sešla minulý týden ve studiu Propast, kde proběhlo soustředění a příprava nových písní na chystané nové album. „To by mělo vyjít pravděpodobně příští podzim, ale to je zatím hrubý odhad,“ dodává zpěvačka. 

Album Marta Jandová a Die Happy Best Of vychází 23. 11. 2009.


Zdroj: Marta Jandová.eu


Simbelmine

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !