Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss Kočka 2011: kocour Darki

21. 03. 2011 | Novinky

V sobotu 19. března 2011 proběhl v Praze (v KC Zahrada, Praha 11-Chodov) již 6. ročník MISS KOČKA 2011, soutěže krásy domácích koček bez ohledu na jejich původ. Soupeřit o titul krále/královny krásy mohly především takzvané bezpapírové kočky, pro které jinak žádné soutěže neexistují.


Absolutním vítězem se stal kocour Darki (2,5 roku, z České Třebové), druhé místo (Vicemiss) obsadil kocour Florian (3 roky, z Braškova) – oba zvítězili v tajném hlasování návštěvníků akce (pomocí hlas. lístků).


darkiZajímavou  souhrou náhod je, že absolutní vítěz Darki měl klec číslo 13 – tedy STEJNÉ číslo, jako o pár hodin později zvolená Česka Miss World (Denisa Domanská – mimochodem, kočičí vítěz Darki má také jméno na D :o)).


Další tituly vybrala VIP porota, složená tradičně ze známých kočkomilů: zpěvačka Eva Pilarová, televizní moderátorka Eva Jurinová, bavič Petr Novotný, prezidentka Nadace na ochranu zvířat Marcela Lund, kaskadér Zdeněk Srstka a imitátor Václav Faltus; zástupci z řad partnerů: dr. Sylva Havelková za Hill´s a Barbora Vaníčková za Deník. Zvolili např. Kocoura roku: Metrix May Blobs (6-letý zrzek z Prahy 9) a Kočku roku: Micina (stříbrná 5-letá kočka z Držkova).


Miss kočka je důsledně charitativní akcí – výtěžek z celé akce jde ve prospěch útulků opuštěných koček. Souběžně proto proběhla i Umisťovací výstava koček. Své svěřence zde prezentovalo šest útulků z celé ČR, které nabídly celkem 25 koček k umístění.


kocour-rokuPřímo na místě se sice povedlo najít domov pouze pro jednu, ale několik dalších je ji již zamluveno a jejich zájemci si pro ně přijdou do útulků v příštích dnech.


Návštěvníci mohli přispívat do sbírkových kasiček – ty budou na úřadě Prahy 11 rozpečetěny v pondělí – poté bude zveřejněn celý výtěžek akce. Přímo u vstupu se vybíraly konzervy, které se hned po akci rozdělily mezi přítomné útulky. Povedlo se tak vybrat několik set kusů konzerv a balení granulí, každý útulek si tak domů odvezl pěknou hromadu krmení na přilepšenou svým svěřencům.


Zdroj: Mňau.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !