Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Napínavý akční snímek Ocelová pěst

6. 11. 2011 | Novinky
V drsném a napínavém akčním snímku z blízké budoucnosti Ocelová pěst představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako Charlie už do něj nadále nijak nezapadají.

Protože nemá s kým zápasit a nemá žádné vyhlídky na lepší budoucnost, je nucen přivydělávat si jako promotér robotických zápasů. Daří se mu jakž takž protloukat tím, že dává dohromady mizerné a vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému, kamkoliv, kde je schopen si nějak přivydělat.

Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max (Dakota Goyo), se ocelová pěstkterým už delší dobu není v kontaktu. Oba společně spojí síly, aby postavili a vytrénovali nového robota a proměnili ho v boxerského šampiona.

Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu navzdory všem očekáváním nabízí poslední šance na boxerský comeback.

SnímekOcelová pěst se zčásti inspiruje povídkou legendárního mistra science-fiction žánru Richarda Mathesona, která byla v roce 1963 zpracována pro televizní obrazovky jako jedna z epizod seriálu Soumračná zóna.

O filmu Ocelová pěst:



Představte si nedalekou budoucnost (2020), ve které jsou už fanoušci boxu unaveni sledováním dvou boxerů, kteří do sebe navzájem buší. Hlad po násilí a destrukci je ve společnosti už tak vysoký, že ho obyčejní sportovci nejsou schopni ukojit – ani vydržet. Jedná se o svět, ve kterém se box změnil do té míry, že už spolu samotní boxeři nebojují – nahradili je roboti. Zručnost a dovednost talentovaných profesionálů je věcí minulosti. Nyní fanoušci touží po nekontrolovaném ničení plném drtivých úderů a totální destrukce protivníků.

Samotná idea robotických soubojů byla podle režiséra Shawna Levyho, který je uznávaným autorem hitových komedií Noc v muzeu a Noční rande, velice lákavá. Když mu společnost DreamWorks předložila nápad na film Ocelová pěst, velice ho celý projekt zaujal, protože, jak sám říká, mu ho předložili Steven Spielberg a Stacey Snider.

Zavolali si mě a mluvili o něčem, co se zpočátku zdálo jako šílený ocelová pěstnápad,“ vzpomíná si Levy na svou první reakci ohledně filmu Ocelová pěst. „Samozřejmě jsem byl ohromně poctěn, když jsem si přečetl scénář. Zjistil jsem, že mám možnost natočit vzrušující sportovní film o otci a synovi, který má duši. A to mi učarovalo.“

,,Byli jsme nadšení z možnosti spolupracovat se Shawnem,“ komentuje to Stacey Snider, která společně se Stevenem Spielbergem vede společnost DreamWorks Pictures. „A věřili jsme, že se mu tímto filmem podaří překonat vysokou laťku, kterou si svými předchozími snímky nastavil. Ocelová pěst je revoluční.

Premiéra filmu Ocelová pěst je naplánovaná na
10. 11. 2011!


Zdroj: Falcon.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Napínavý akční snímek Ocelová pěst:

Napínavý akční snímek Ocelová pěst
Napínavý akční snímek Ocelová pěst
Napínavý akční snímek Ocelová pěst
Napínavý akční snímek Ocelová pěst
Napínavý akční snímek Ocelová pěst
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nic pro mě,nemám ráda násilí v žádné podobě,nechám si to ujít
Obrázek uživatelky
profil
Tak na tenhle filmík se těším. Určitě na něj s přítelem půjdem do kina Smajlík Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles