Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepropásněte nejlevnější věštění v Praze!

4. 04. 2011 | Novinky
Přichází jaro a s ním už tradičně největší a nejlepší veletrh v Čechách zaměřený na duchovní rozvoj, tajemno, esoteriku a alternativní životní styl. Jistě už tušíte, že se jedná o Veletrh Esoterika 2011 a jako každým rokem proběhne i letos na Výstavišti Praha v Holešovicích ale pozor, termín se už kvapem blíží (8. – 10. dubna 2011).

Věštírna Květy Fialové bude samozřejmě u toho! A s ní všichni, které máte rádi, a kteří Vám pomáhají s Vašimi starostmi – věštkyně Regina, šaman Pavel, kartářka Hanka, astroložka Noor, čarodějka Wargana, numerolog Radek, Marta, Zuzana, Janka, David a další

Esoterika










Se všemi z Věštírny se můžete osobně setkat a požádat je o výklad karet nebo o jiný druh věštění. A to za neuvěřitelnou festivalovou cenu – pouhých 300 Kč. Přijďte a na vlastní oči se přesvědčte, jak jsou jejich věštby přesné, a jak opravdu citlivě a profesionálně umí rozmotat klubko Vašich starostí.

V rámci Veletrhu také pořádáme samostatný Festival věštění Květy Fialové, který představí nejen naše věštce, ale i naše milé hosty - ty nejlepší z oboru věštění. A tak se můžete těšit na řadu zajímavých přednášek a seminářů.

pátek se představí Janka Beláková, která Vám poví o léčivé moci barev, potom se s Dominikou Špačkovou můžete zabývat tím, kde čerpají sílu ženy, dále vystoupí skvělá numeroložka Gita Gabrielli a předseda Astrologické společnosti ČR Ing. Zdeněk Bohuslav, CSc. Sobotu zahájí vědma Zuzana Mejšnerová, která Vás naučí automatickou kresbu. O zbývající program soboty i neděle se postará astroložka a kartářka Šárka Noor Volná, Renáta Marie, mimořádná odbornice na Tarot a Martina Blažena Boháčová, která Vám mimo jiné představí i svou novou knihu. Chybět na pódiu nebudou ani šamanské semináře a bubny Pavla a Markéty Švarcových. Na Festivalu věštění Květy Fialové se ale také samozřejmě setkáte i s ostatními členy naší Věštírny. Pořad bude uvádět Jitka Asterová a doufáme i v účast naší milé patronky Květy Fialové.

Esoterika




Udělejte si o víkendu 8. -10. dubna 2011 čas a přijďte na Esoteriku.

My věštkyně a věštci z Věštírny Květy Fialové budeme moc rádi, protože i když  je možné věštit přes internet, přesto není nad to, pohlédnout do očí těm, které známe jen prostřednictvím jejich niků a dat narození.

Více informací o veletrhu BIOSTYL se dozvíte také v našem dalším článku.

Těšíme se na Vás!

Věštírna Květy Fialové
www.vykladzive.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jééé to bych taky šla,ale ale...
Obrázek uživatelky
profil
ráda bych šla,ale bohužel mi to nedovolí vzálenost a Pavla šamana jsem viděla minulý týden v prostřeno
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles