Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové CD skupiny Wanastowi Vjecy - Letíme na Wenuši

14. 11. 2011 | Novinky
Skupina Wanastowi Vjecy vydává nové řadové album s názvem Letíme na Wenuši, které je výjimečné už tím, že zde WV poprvé vystupují jako čtyřčlenná kapela, nejde o „studiový“ projekt dvou členů! Skupinu na podzim loňského roku opustil zakládající člen P.B.CH., který se chce soustředit na vlastní projekty a filmovou muziku.

Do kapely se naopak vrátily dvě osobnosti z pro WV asi nejlepšího období, z počátku 90. let - Štěpán Smetáček a Radek Havlíček, kteří doplnili členy kapely Roberta Kodyma a Tomáše Varteckého. Nové CD Letíme na Wenuši se tvořilo kolektivně od podzimu loňského roku. Kapela strávila září a říjen ve studiu SONO na Nouzově, kde CD nahrála. Spoluproducentem tohoto nosiče je opětovně Pavel Karlík.

Nové CD skupiny Wanastowi Vjecy - Letíme na WenušiCD Letíme na Wenuši obsahuje deset zbrusu nových skladeb, z nichž jedna je „cover version“ světoznámé punkové pecky Ca plane pour moi, kterou v originále zpíval Plastic Bertrand. Zajímavostí například je, že Ca plane pour moi zůstala ve francouzském originále. Jednu ze skladeb (Sběratel polibků) napsal a nazpíval T. Vartecký a na basu si v jedné skladbě zahrál jako „spešl host“ Doug Wimbish z Living Colour. Vokálním partům své hlasivky propůjčily dvě skvělé zpěvačky Anna K. a Lenka Dusilová. Autorem fotografií k CD Letíme na Wenuši je František Ortmann. Obal graficky „vymazlil“ Martin Zhouf.

Kapela v této „staronové“ sestavě chystá k CD Letíme na Wenuši turné, které je plánováno na jaro roku 2012. Začít by mělo na Slovensku a plynule pokračovat v České republice. Celkem je v plánu asi 18 koncertů. O turné se bude produkčně, designem a technicky starat Pink Panther Agency (domácí stáj skupiny Kabát), tak se fanoušci mají opravdu na co těšit!

Nové CD skupiny Wanastowi Vjecy Letíme na Wenuši bude v prodeji od 17. listopadu!



Zdroj: Wanastowi Vjecy.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles