Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový Minimaxovský večerníček pro děti

14. 05. 2010 | Novinky

Neohrožený, statečný a moudrý kocour Vavřinec, mudrlantský kozel Spytihněv, pohodlný vepřík Mojmír, romantický pejsek Otylka a myš Julie - ti všichni se budou od 4. května ucházet o přízeň nejmenších, a to pravidelně každý den od 19:00 hodin na Minimaxu.


Kocour Vavřinec a jeho přátelé, každý z jiných důvodů, opouštějí domov a odcházejí na vandr. Žene je zvědavost, chtějí objevovat svět. Putovat o samotě však není příliš zábavné, a proto když osud svedl jejich cesty dohromady, rozhodli se vydat za novými dobrodružstvími společně. A proč by také ne? Hned záhy pochopí, jak moc jsou spolu šťastní.

vecernicek
Veselé příběhy Kocoura Vavřince a jeho kamarádů se poprvé objevily v roce 1967 v časopise Mateřídouška. Jejich tvůrci jsou manželé Zdeněk K. Slabý (autor slavné knihy Pohádkový detektiv) a Dagmar Lhotová.


Jednotlivá dobrodružství tak s nimi můžeme sdílet již více jak 40 let. Přesto jsou stále tak kouzelná. Pokud chcete vědět, co všechno zažijí, sledujte jejich příhody na Minimaxu.


Kocour Vavřinec a jeho přátelé od 4. května každý den v 19:00 na Minimaxu!


Zdroj: MinimaxTV


Vendi V,
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !