Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Startuje Nejmilejší koncert

21. 01. 2010 | Novinky

Nejmilejší koncert je benefiční projekt pro děti z dětských domovů, jehož historie sahá až do roku 1992, kdy byl založen členy Federace dětských domovů. „Cílem celého projektu je oslovit veřejnost a upozornit na dovednosti těchto dětí,“ tvrdí ředitel projektu Aleš Bureš. Novinkou již 19. ročníku je akce s názvem "Nejmilejší koncert tour", kde mají děti možnost vystoupit vedle předních českých kapel v renomovaných klubech po celé České republice.


Letošní ročník začíná 24. 1. 2010 v Dětském výchovném ústavu Býchory a bude probíhat až do konce listopadu. V rámci novátorského počinu „Nejmilejší koncert tour“ vystoupí česká pop-punková jednička Rybičky 48, dále kapela Mandrage, jejíž hit „Hledá se žena“ je momentálně nejhranější skladbou na českých rádiích a skupina O5&Radeček, která už delší dobu úzce spolupracuje s nejrůznějšími organizacemi podporující právě opuštěné děti.


nejmilejsi-koncertTyto hudebníky doplní kapely z jednotlivých dětských domovů. „Mnoho dětí bude mít příležitost předskakovat svým idolům, které znají pouze z rádií a televizí. Spousty kapel takovou příležitost nikdy nedostane,“ dodává Bureš. Koncertní šňůra proběhne v sedmi klubech po celé České republice a její harmonogram je následující:

24.1. Býchory, DVÚ - Rybičky 48, Mandrage, O5 a Radeček
05.2. Zlín, Golem - Rybičky 48, Mandrage, O5 a Radeček
12.2. Liberec, Vlak - Rybičky 48, Mandrage, O5 a Radeček
13.2. Děčín, Škuner - Rybičky 48, Mandrage, O5 a Radeček
27.2. Aš, Klubíčko - Rybičky 48, Mandrage, O5 a Radeček
05.3. Praha, Liďák Kbely - Rybičky 48, Mandrage, O5 a Radeček
12.3. Šumperk, Machine club - Mandrage, O5 a Radeček


Patronem Nejmilejšího koncertu je Lucie Bílá a od samého počátku je podporován Nadací Naše dítě, Nadací Terezy Maxové a Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a dalšími významnými organizacemi a mediálními partnery.


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !