Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Super 8 ... jsou tady

25. 08. 2011 | Novinky
Když se skupinka teenagerů rozhodne na kameru „Super 8“ natočit zombie horor, ani ve snu by nikoho z nich nenapadlo, že výsledný film bude ještě děsivější, než zamýšleli. Jeden z nejoriginálnějších tvůrců současnosti J. J. Abrams (série Ztracení, Mission: Impossible 4) spojil síly s největším hollywoodským expertem na mimozemšťany Stevenem Spielbergem a společně natočili film, při jehož sledování si nutně vzpomenete na E. T. Mimozemšťana nebo na Blízká setkání třetího druhu.

Vraťme se ale k amatérským filmařům z malého městečka v Ohiu, kteří názorně předvádějí, jak těžce se rodily nezávislé snímky v předdigitální éře, v sedmdesátých letech minulého století. Když zrovna na místním nádražíčku točili vrcholnou scénu svého filmu Super 8, před jejich očima po srážce s autem vykolejil nákladní vlak. Nebyla to jen tak obyčejná nehoda, což potvrzuje přítomnost armády na místě tragédie.

super 8 filmA tím to nekončí. Ve městě mizí domácí zvířata i lidé, místní šerif je zoufalý, oblast obsadí armáda, jejíž velitelé evidentně něco tají, je vyhlášená okamžitá evakuace… Navzdory tomu všemu chtějí děti pokračovat v natáčení filmu Super 8 a navíc přijít na to, co bezprostředně po nehodě uniklo ze zamčeného vagónu vykolejeného vlaku a má s tím zmatkem kolem něco společného.

Tohle filmování Super 8 bude extrémně náročné a nebezpečné, ale když máte v hlavní roli nejhezčí holku ve městě, byla by škoda ho nedokončit. I když přitom může jít o život.

Režisér J. J. Abrams vytvářel své první „kousky“ právě na formát Super 8 a dlouho v něm rostla chuť natočit film o vlastních tvůrčích začátcích. „Chybělo mi ale nosné téma, a tak jsem po delším přemýšlení vytáhl další nápad, ze kterého jsem chtěl někdy udělat film, příběh vlaku, který převáží utajovaný náklad z Oblasti 51“, vysvětluje.

super 8 filmVzhledem k tomu, že tato lokalita je proslulá údajným ztroskotáním mimozemského plavidla, je žánr filmu Super 8 nasnadě. Stevena Spielberga k produkci nemusel nikdo přemlouvat nejen kvůli tomu, že je tenhle žánr jeho krevní skupina, ale také proto, že J. J. Abramse považuje za jednoho z nejtalentovanějších tvůrců současnosti.

 „On má unikátní dar stavět most mezi generacemi. Vyvolá ve vás milou vzpomínku na filmy, které jste kdysi milovali, a zkombinuje ji s moderními vyprávěcími prostředky, jež má ráda současná generace,“ chválí producent svého režiséra. I to je zárukou, že si Super 8 vrchovatě užijí nejen děti a teenageři, ale také jejich dospělý doprovod.

Premiéra filmu Super 8 je naplánovaná na
8. 9. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !