Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Super hrdinský tým všech dob - to jsou Avengers

7. 04. 2012 | Novinky
Marvel Studio uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, který přestaví ikonické super hrdiny – Iron Mana, Neuvěřitelného Hulka, Thora, Captaina America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě.

Avengers, které představují Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner a Samuel L. Jackson, a které režíruje Joss Whedon, jsou založeni na stále populární knižní sérii marvelovských komiksů Avengers, která byla poprvé vydána v roce 1963 a od té doby se stala kultovní záležitostí. Připravte se na vzrušující film, nabitý akcí a zvláštními efekty!

O filmu Avengers:


AvengersPrvní, čeho si při vstupu do ateliéru v Albuquerque v Novém Mexiku, kde se natáčí film Avengers společnosti Marvel všimnete, je úžasná atmosféra. Všichni se zdají být uvolnění, šťastní a soustředění, zatímco scenárista a režisér Joss Whedon připravuje v kulisách obřího Helicarrieru další záběr.

S ohledem na lásku ke komiksům společnosti Marvel a zástupům oddaných fanoušků, které získal svými úspěchy s tak tvůrčími projekty, jakými byly seriály Buffy, přemožitelka upírů, Angel, Firefly či film Serenity byl Whedon ideálním kandidátem na pozici režiséra takového akčního trháku, jakým Avengers jsou.

Film Avengers, ve kterém se setkává hned několik věhlasných superhrdinů, má potenciál stát se superhrdinským snímkem, jaký tu dosud nebyl. Neočekávaný nepřítel ohrožuje světové bezpečí a mír a Nick Fury (Samuel L. Jackson), vedoucí mezinárodní mírové agentury, známé pod názvem S.H.I.E.L.D., stojí před nevyhnutelným úkolem sestavit tým, který svět zachrání před zkázou.

V souladu se svými odvážnými plány se pokusí oslovit nejzásadnější postavy superhrdinského světa a podaří se mu postavit vedle sebe bok po boku Iron Mana (Robert Downey Jr.), Kapitána Ameriku (Chris Evans), Thora (Chris Hemsworth), Hulka (Mark Ruffalo), Hawkeyeho (Jeremy Renner) a Black Widow (Scarlett Johansson).

Když se ho zeptáte, jak přistupoval k natáčení tak rozsáhlého filmu jakým Avengers je, říká Whedon, že ve společnosti Marvel měli velice jasnou představu o tom, jaký má být výsledek, což mu poskytlo základy, na kterých mohl stavět. Ale právě otázka „jak toho docílit?“ Whedona nejvíce zaujala a probudila v něm potřebnou tvůrčí aktivitu. „Jakým způsobem nám akce, velkolepá podívaná, může něco prozradit o postavách, které neznáme?“ ptá se.

To je pro mě velice důležité, protože nechci, aby z tohohle filmu diváci odcházeli s pocitem, že viděli další tuctovou akční podívanou. Chci, aby si odnesli i pocit, že viděli film se zajímavým příběhem. Takže jediné, oč jsem doopravdy musel usilovat, bylo zařídit, abych takovéto diváky zaujal. Jedinou možností, jak toho docílit, je tím, že diváka přimějete, aby si k postavám vytvořil nějaký vztah.

Mám moc rád akční filmy a rád akci točím a jsem rád, když je velice specifická,“ pokračuje. „Ale na samém počátku mi jde o jediné, totiž o toAvengers, co jsou ti lidé vlastně zač. Proč si spolu nerozumějí a kolik úsilí je stojí pohybovat se ve vzájemné blízkosti? A nakolik je to pro ně vlastně přínosem?

Producent filmu Avengers Kevin Feige, který na plátna kin přivedl také snímky Captain America, Thor, Neuvěřitelný Hulk a série Iron Man a X-Men dodává, že Whedonův cit pro postavy a příběh dodává originálnosti filmu další úroveň.

Joss Whedon umí skvěle pracovat s postavami a s příběhem a nikdy nedovolí, aby byly postavy zatlačeny vizuálními efekty do pozadí jako podružné,“ míní Feige. „Když se podíváte na televizní seriály, které natočil, a podíváte se na všechno, co režíroval, pak uvidíte, že postavy jsou vždy tím nejvýraznějším.

Whedon připouští, že obsazení filmu hrálo pro jeho rozhodnutí režírovat ho velice důležitou roli. „Jedním z hlavních důvodů, které mě přiměly tuto nabídku přijmout, bylo obsazení. Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans a Samuel L. Jackson už byli pevně daní,“ vysvětluje. „To jsou všechno herci, které diváci viděli v jejich vlastních filmech. V Avengers je budou mít možnost vidět pohromadě. Všichni jsou tak skvělí, že stříhat tenhle film bude peklo.“

Premiéra filmu Avengers
je naplánovaná na
3. 5. 2012!


Zdroj: Falcon.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík*10**SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík*SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík** 10**SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka