Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh Biostyl 2011

1. 04. 2011 | Novinky

Mimořádně pestrý program si připravil pro letošek již šestý ročník tradičního veletrhu zaměřeného na zdravou výživu a životní styl – BIOSTYL 2011. V Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích se představí několik stovek vystavovatelů zaměřených na zdravý a plnohodnotný život či osobnostní rozvoj a pestré volnočasové aktivity.


Vzhledem ke stále rostoucímu zájmu veřejnosti o nové zkušenosti v oblasti životního stylu a duchovních nauk se pořadatelé v tomto roce rozhodli kromě obvyklého propojení ESOTERIKA – BIOSTYL pro rozšíření o další dvě sekce. Vůbec poprvé mohou účastníci veletrhů navštívit výstavní sekci představující trendy ve vzdělávání s názvem EVOLUTION a již potřetí mohou zhlédnout i nakoupit produkty a služby rovněž na veletrhu ECOWORLD věnovanému ekologii.


biostyl-logoNa více než 14 pódiích veletrhu BIOSTYL se mohou návštěvníci ve dnech 8. - 10. dubna těšit na příliv čerstvé jarní energie v podobě přednášek, ukázek mnoha tradičních a zároveň progresivních produktů, které bude možné rovněž zakoupit. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program veletrhu BIOSTYL pro celou rodinu či speciální sekce pro muže ale i ženy.


Veletrh BIOSTYL jsme pojali jako místo setkání pro všechny, kteří mají zájem sami o sebe i o prostředí, ve kterém žijí. Místo, kde mohou navázat osobní kontakty, potkat inspirativní lidi, koupit hezké věci, navštívit zajímavé přednášky a semináře. Zkrátka místo, kde proudí energie života a každý si odnese domů něco pro sebe nebo pro své blízké. A rovněž místo, kde se budou cítit dobře jak rodiny s dětmi, podnikatelé i třeba senioři,“ říká Ctirad Hemelík.


Na veletrhu BIOSTYL 2011 představí na 300 vystavovatelů své výrobky a služby z oblasti zdravé výživy, textilu, kosmetických a léčivých produktů anebo relaxačních pobytů. Dále zájemce seznámí se současnými možnostmi vzdělávacích kurzů, ale také s nejnovějšími přístroji a ekologickými produkty. Zastoupena bude celá škála značek od nejlevnějších po luxusní výrobky.


Kromě produktové nabídky přinese BIOSTYL v rámci doprovodného programu desítky přednášek a besed s předními světovými odborníky na různá témata, předváděcí akce a interaktivní programy, díky kterým si návštěvníci mimo jiné vyzkouší nové poznatky v praxi.


Během třídenních veletrhů BIOSTYL, ECOWORD a EVOLUTION je připraven vskutku bohatý doprovodný program ve formě workshopů, více než 150 přednášek hostů z celého světa, výstav obrazů a fotografií, tanečních vystoupení nebo vaření z bioproduktů; během dubnového víkendu se tak může stát i vaření inspirativním zážitkem. Nebudou chybět ani odpočinkové zóny, kavárny a čajovny a také interaktivní dětské koutky.


biorostlinyVeletrhy BIOSTYL, ECOWORD a EVOLUTION si prostřednictvím svých programů kladou za cíl vytvořit co nejideálnější prostředí pro celou rodinu, což rovněž demonstrují užitím značky Family Friendly. Ke každé zakoupené vstupence na veletrh dostanou navíc návštěvníci zdarma brožuru – První průvodce zdravého a alternativního života – s přehledem produktů, služeb a podrobného doprovodného programu veletrhů BIOSTYL, ECOWORD a EVOLUTION.


BIOSTYL reprezentuje zastřešující sekci celého veletrhu, nabídne ale i vlastní různorodý program. Jako velké lákadlo připravuje Farmářské tržiště Praha atraktivní bio tržiště o několika desítkách stánků. Příznivci kvalitních potravin budou moci nejen nakupovat, ale také ochutnávat. V rámci široké nabídky produktů nebude chybět například zelenina, byliny, sýry, uzeniny, biovepřové či biohovězí nebo čaje, vína, pálenky a mnoho dalšího.


Jako hlavní host letošních veletrhů BIOSTYL, ECOWORD a EVOLUTION byla přizvána mezinárodně uznávaná osobnost a vedoucí sebepoznávacích seminářů, Američanka Mabel Katz. Během dvou přednášek jak v korporátní sekci Evolution, tak na hlavním pódiu zasvětí své posluchače do tajů starodávného havajského umění Ho´oponopono, které spočívá v nalezení klidu a duševní rovnováhy rozpouštěním bloků, jež si sami vytváříme. V neděli pak navazuje na její působení dvoudenní seminář v Praze na Žofíně.


Mezi další programová lákadla patří kupříkladu Bio módní přehlídka českých návrhářů. Po přehlídkovém mole se projdou modelky v ekologicky a eticky vyráběných oděvech z materiálů jako biobavlna, biolen a mírumilovné hedvábí. Představí jak praktické, tak ryze fashion kousky z designových dílen.


Čtěte také náš další článek o programu veletrhu BIOSTYL / ESOTERIKA:

Nepropásněte nejlevnější věštění v Praze!


Tradiční veletrh zaměřený na zdravou výživu a životní styl – BIOSTYL 2011 bude probíhat ve dnech 
8. - 10.4. 2011!


Zdroj  Biostyl.cz


Vendi V. 
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !