Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vladimír Mišík & Etc a jeho nová kolekce Déja Vu 2

31. 10. 2010 | Novinky
Druhý díl úspěšné loňské 4CD kolekce Vladimíra Mišíka!
Po první čtveřici jeho alb, docela určitě označitelných za legendární, přichází řada na pokračování v podobě kvartetu nahrávek z konce osmdesátých a první poloviny devadesátých let. Klasický repertoár z minulých dvou dekád je doplňován novinkami z doby již svobodné, leč také logickým přísunem zahraniční muziky do dychtivých uší po Listopadu zavalené. Mišík ovšem mohl vyjít ze silné písňové i kapelové kontinuity.


Jeho rockové písničkářství je vždy jasně patrné, byť aranže mohou být akustičtější, električtější či dokonce elektroničtější. Etc…doznává občasných personálních změn, ale jeho základní sound je v podstatě trvale dán. Na tato alba autorsky v různé míře přispěli také další muzikanti (J. Veselý, Kubeš, Kulhánek, Pokorný, Skála či Nejezchleba), textařsky se tu profiluje zejména Jiří deja-vu-vladimir-misikDědeček.

20 deka duše (1990, s o rok staršími bonusy), Jen se směj (1993), Live…Unplugged (1994) a Město z peřin (1996) jsou absolutní nezbytností pro všechny se zájmem o Mišíka v oné již zákazy nedramatické, ale rozhodně velmi důležité fázi jeho vývoje. Stejně jako minule jsou tato čtyři alba zvukově remasterována a umístěna v na první díl navazujícím speciálním kartonovém balení. Nechybí ani pokračování Mišíkova bilančního rozhovoru s Ondřejem Bezrem a nezaměnitelná úprava z grafické dílny Karla Halouna.

Mišíkovo & ETC… druhé Déja vu: už jste to kdysi slyšeli, ale docela určitě musíte znovu!

Titul vychází: 15. října 2010


Zdroj: Supraphon

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !