Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpěvačka Kristína žije Na slnečnej strane sveta

23. 06. 2012 | Novinky
Zpěvačka Kristína chystá nové album! V pořadí již třetí hudební počin této mladé zpěvačky ponese romantický název „Na slnečnej strane sveta“. První ochutnávka nového cédéčka v podobě skladby „Jabĺčko“ už zní slovenským i českým éterem.

Nové album “Na slnečnej strane sveta“, které se nahrávalo více než rok, bude obsahovat celkem 14 skladeb, limitovaná edice navíc 3 bonusy v podobě remixových skladeb.  „Začali jsme v březnu 2011 a skončili koncem května 2012. Nahrávali jsme ve studiu v Košicích i Bratislavě. Album je pro mne opravdu výjimečné a plné emocí“, vysvětluje Kristína.
 
Všechny písně na albu Na slnečnej strane sveta otextoval Kamil Peteraj, hudbu složil producent Martin Kavulič. O hudební složku dvou skladeb se pak podělil i Martinův mladší bratr Marián Kavulič.

Kristina - na slnečnej strane svetaKaždá píseň z alba má své téma. Dali jsme do každé skladby maximum. A mám velkou radost, že si na tomto albu najdou to své všechny věkové kategorie.  Skladby jsou zvukově barevné. Na albu Na slnečnej strane světa se dokonce objeví i malý smyčcový orchestr, klasická i foukací harmonika, živý i elektronický cimbál a buzuki“, dodává Kristína. 

Kristíně při nahrávání asistovali hudebníci z její kapely – kytarista Peter Tomko, klávesák Martin Ferencik a bubeník Marek Sarvaš. Mimo toho si Kristína do studia pozvala violoncellistu Ľubomíra Kristana a klavíristu Ado Harvana, který také obstaral aranže pro malý smyčcový orchestr.



Nahrávalo se nám skvěle. Chci se při nahrávání vždy cítit dobře. Když nemám svůj den, tak se do ničeho nepouštím, protože je to na mém hlase znát. Opravdu jsme usilovně pracovali na tom, aby album bylo co nejlepší a věřím, že to tak fanoušci i ucítí a bude se jim líbit...“ popisuje nahrávání Kristína.

Nové album Kristína - Na slnečnej strane sveta  vychází v pondělí 25.6. v klasické i limitované digipackové edici.



Zdroj, foto: Universal

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ma velmi pekne pesnicky a je aj velmi peknaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Má náherné písničkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
našla jsem si její písničky na yutube, prostě paráda a navíc bývá hostem v přenádherném pořadu "Modré z neba" kde zpívá těm úžasným lidičkám
Obrázek uživatelky
profil
Výborná zpěváčka,ráda ji poslouchámSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Neznám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles