Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílá televize je in!

27. 09. 2010 | Technika
Jedním z trendů poslední doby jsou bílé televizory. Zajímavou řadu bílých televizorů přináší značka GoGEN. Modelová řada televizorů GoGEN Binary Design Line je ve stylovém bílém klavírním laku.

Vybírat lze v úhlopříčkách 48, 56, 66, 82 a 94 centimetrů. Televizory nabízí dostatečný komfort pro sledování filmů na DVD nebo televizních pořadů, včetně ukázky elegantního designu.

Vybaveny jsou analogovým i digitálním DVB-T tunerem a uživatelům nabízí funkce jako automatické ladění, ekvalizér, panoramatický zvuk, časový spínač pro vypnutí, dětskou pojistku a samostatnou regulaci hlasitosti sluchátek. Pozadu nezaostává ani zvuková část televizorů GoGEN – využít je možné 3D panoramatický zvukový efekt doplněný ekvalizérem. Menu televizoru je kompletně v češtině.  

televizory GoGENElegantní provedení, kvalitní technické zpracování a cenově velmi dostupné varianty dělají z bílých televizorů GoGEN slušivou dominantu každé ložnice, dětského pokoje, moderního obývacího pokoje i kuchyně. Právě pro svou atraktivní cenu získávají bílé LCD GoGEN Binary Design Line nezaměnitelnou tvář luxusního doplňku a stále větší oblibu.


Pořídit je můžete již v ceně od 4990,- Kč například ZDE.


Slušivý design do každé místnosti

Bílý televizor je slušivým doplňkem do každé ložnice, dětského či dívčího pokoje, moderního obýváku či kuchyně. Co říkáte? Vždyť kdo by nechtěl mít dokonale sladěný byt a televizi přímo pro sebe.   

Ať už pro vás bude rozhodnutím ke koupi příznivá cena televizorů nebo její decentní vzhled, víme, že usínat s pohledem na ni se vám bude znamenitě.

Zdroj: GoGEN



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
me se libi ale taktez mame funkcni televizor a je zbytecne ho menit
Obrázek uživatelky
profil
bílou bych si asi taky nekoupila,ale ta jiná barva to není špatný nápadSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bílou ani ne,ale co kdyby vymysleli jinou barvu, třeba vínovou - ta by se mi sem hodila nejvíc..., škoda, že na to ještě nepřišli....asi jim to navrhnu...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemusím být za každou cenu. Přece nevyhodím funkční televizor, protože není moderní, navíc mi bílá neladí do žádné místnosti. Chápu výrobce, že musí přijít s něčím novým, konkurence je velká a každý se snaží nějak přežít i když ne vždy na to jde správnou cestou.
Obrázek uživatelky
profil
se líbila, ale nehodí se mi do pokoje ... to by chtělo i novou stěnu - tak až vyhraju....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles