Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytré věci vás budou bavit!

25. 09. 2012 | Technika
Přemlouvají vás děti, že by chtěly mít svoji televizi v pokojíčku, kde by si mohly samy pouštět pohádky?  Nebo uvažujete nad koupí nového televizoru do ložnice?
V tom případě je pro vás nová multifunkční LED TV Hyundai řady 924 to pravé řešení. Už nemusíte mít více různých zařízení, tato televize umí navíc nejen přehrávat DVD díky zabudovanému DVD přehrávači, ale i nahrávat.  Nemusíte se ani bát, že by Vám zabraly příliš místa. Multifunkční LED televizory Hyundai mohou i přes zabudovaný DVD přehrávač a USB vstup hrdě nosit označení „supertenké“.

nová multifunkční LED TV Hyundai


Ideální televize nejen do ložnic a dětských pokojů


Multifunkční televizor Hyundai řady 924 je doslova nabitý praktickými funkcemi a zároveň je velmi jednoduchý na ovládání. Televizor s DVD přehrávačem má i USB vstup, funkci nahrávání a vestavný DVB-t tunerem pro příjem digitálního vysílání. Oceníte i mnoho jeho dalších funkcí.

Užijte si Hyundai televizor s tenkou LED obrazovku, do které film na DVD přímo zasunete. V televizi je zabudovaný štěrbinový DVD přehrávač, na kterém jednoduše můžete pouštět cokoli. DVD mechanika si poradí nejenom s originálními DVD nosiči, ale i s filmy vypálenými ve formátech DivX, Xvid nebo MKV. Oceníte nejen velmi přehledné a intuitivní menu na obrazce, ale i pohodné ovládání televize s DVD mechanikou jedním dálkovým ovladačem.
Rychle si zvyknete i na možnost přehrávání filmů, kterou tento televizor nabízí přes USB vstup. Do něj jednoduše zasunete USB flash disk s filmem, na který se právě chcete dívat. Přes USB vstup je možné k televizi také připojit celý externí hard disk, tedy malou krabičku, ve které máte uloženo plno svých oblíbených filmů. Na televizoru si můžete jednoduše přehrát i videa, hudbu nebo si na velké obrazovce prohlédnout fotky. Je tu ale také jedinečná možnost naopak televizní pořady nahrávat!

To s funkcí RECORD READY a na již zmíněný flash disk nebo externí úložiště. Způsobů nahrávání digitálního vysílání je hned několik. Buď volbou přes elektronický programový průvodce EPG, nastavením časovače nahrávání nebo v danou chvíli začít nahrávání jednoduchým stiskem tlačítka record. Televizní pořady je možné nahrávat i v době, kdy nejste doma a na vybraný pořad se tak podívat později. Další velmi praktickou funkcí je TIMESHIFT, kterou oceníte, jestliže Vás při sledování televizních pořadů někdo vyruší nebo potřebujete od obrazovky na chvíli odběhnout. Zapnutím funkce můžeme sledovaný pořad pozastavit a v klidu se na něj dodívat se zpožděním.  

Multifunkční televize HyundaiZnačka Hyundai nabízí televize s DVD přehrávačem a funkcí nahrávání v HD a Full HD rozlišení v různých velikostech úhlopříčky od 41 cm až po 66 cm. Svou velikostí jsou vhodné do menších pokojů, dětských a studentských pokojů, ložnic nebo i na chatu a chalupu. Televizím Hyundai menších uhlopříček nechybí ani připojení a nabíjení z 12 V automobilové zásuvky. Některé modely mají vedle DVB-t tuneru i DVB-c tuner pro příjem digitálního vysílání ze sítě kabelových televizí.

Multifunkční televize se zabudovaným DVD přehrávačem, komfortním USB vstupem, technologií PVR Ready, ekonomickou spotřebou i ultratenkými rozměry bude dobrým společníkem nejen v dětských pokojích, ložnicích, ale také si jej můžete odvézt třeba na dovolenou nebo na víkend na chalupu.

Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chytré věci vás budou bavit!:

Chytré věci vás budou bavit!
Chytré věci vás budou bavit!
Chytré věci vás budou bavit!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj Toni Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
asi pozdě Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nejsi sama,holt máme štěstí jinde Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
05. 10. 2012 16:57 Sebrán "Zlato" za 100 bodů
05. 10. 2012 16:51 Sebrán "Štístko" za 2 bodů
05. 10. 2012 16:47 Sebrán "Štístko" za 2 bodů
05. 10. 2012 16:42 Sebrán "Štístko" za 2 bodů
05. 10. 2012 16:37 Sebrán "Štístko" za 2 bodů
Obrázek uživatelky
profil

TAK MÁM UŽ TAKY TŘI!!!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka